Velkommen tilbake til magiens fort! – Elverum

Velkommen tilbake til magiens fort!

Etter halvannen sesong med nedstengninger, restriksjoner og avlyste håndballkamper kan vi endelig ønske velkommen til fulle haller igjen!

I torsdagens bortekamp i Ungarn viste Elverumsgutta hva de er laget av og ikke minst viste de oss etter kampslutt hvor mye supporterne betyr på reisen rundt om i Europa for å samle poeng. Som sild i tønne sto de, Taiga’n og spillerne mens de sang for full hals på tribunen i Szeged etter at seieren på
den fryktede hjemmebanen var et faktum.

De 8-10 Elverums supporterne i hallen den kvelden ga gutta den gode følelsen, gjenkjennelsen av magien de så godt kjenner fra Terningen Arena. De fremmøtte i Szeged var et tydelig symbol: Dette er noe vi klarer sammen!

Vel vitende om den fantastiske stemningen i Terningen Arena, og vel vitende om de tusener som satt benket foran TV’en med flagg, spillertrøye og engasjement, kunne Elverum gå ut på banen i Ungarn med senkede skuldre, men troen på at alt er mulig og med en visshet om at dette gjør vi #sammenforelverum

Nå skal gutta tilbake i eget fort! Etter uavgjort på bortebane i Kroatia, kommer Zagreb nå til Terningen Arena for å jakte viktige poeng i nedre del av CL-tabellen. En seier til Elverum vil bety poengrekord i gruppa for Elverum etter omleggingen av EHF Champions League. Tørr vi minne om at kun 16 lag fra hele Europa er veid tunge nok til å delta i dette gjeve selskapet?

Det er det flere grunner til, men en av de viktigste elementene som gjør Elverum levedyktig i toppen
av europeisk håndball er DEG!

Vi har savnet deg, og vi vet du har savnet oss. Nå kan vi endelig møtes igjen, ta en kaffe i foajeen før
kamp, klappe taktfast til Norges råeste innløpsshow og ikke minst gjøre det vi alle elsker, hjelpe gutta
til nye bragder i EHF Champions League.

Vår fantastiske dugnadsgjeng har nærmest gått med abstinenser gjennom de siste sesongene, ingen
hjemmekamper, ingen reklameskilt som skal opp, ingen gulv som skal legges, ingen kiosk som skal åpnes, ingen søppel som skal ryddes. I dag kan de endelig få utnytte sitt fulle potensiale igjen, og vi er evig takknemlige for hele det laget som er med å bygge Elverum Håndball!

Nå kommer Zagreb! Nå skal vi endelig få slippe ut av buret igjen og vi skal igjen vise omverdenen hvorfor Terningen Arena er fryktet! Det er opp til oss alle! Nå gir vi 110% og sender kroatene hjem poengløse!

Velkommen til magiens fort! Velkommen tilbake til Terningen Arena!

#sammenforelverum

/Magnus Stenseth EHH-Web