Grasrotkampen: Elverum tar imot Nøtterøy – Elverum
Elverum Håndball - HC PPD Zagreb, Terningen Arena, Champions League

Grasrotkampen: Elverum tar imot Nøtterøy

Kampene kommer som perler på en snor denne høsten. Allerede på lørdag er det ny match i Terningen Arena. Denne gangen er det Nøtterøy Tønsberg som kommer for å kjempe om poeng mot et seiersvant hjemmelag. Etter en sterk seier mot Zagreb på onsdag er det nå nyopprykkede Tønsberg som skal prøve seg mot Elverums maskineri. På sine 16 obligatoriske kamper i årets sesong har de svarte og hvite kun tapt en og spilt uavgjort i to av dem, ingen av de mot norske lag. På hjemmebane i Terningen Arena forventes det to poeng av de svarte og hvite. Men med et enormt kampprogram, magesjuke og noen store opplevelser er Elverum nødt til å nullstille mot en sulten motstander, som trenes av ringreven Robert Hedin.

Nøtterøy har i årets sesong fått med seg to poeng så langt i serien, og med den poengfangsten ligger de utsatt til på tabellen. De har bare tabelljumbo Haslum HK bak seg på tabellen. Derfor er det nok en gjeng som kommer til å kjempe som løver for poengene i Terningen Arena på lørdag klokken 17:00. Det er mange gode håndballspillere i troppen til Robert Hedin. Den største stjernen er nok Kennie Boysen. Rutinerte Boysen var nok enda skarpere i sin første periode i klubben, men dansken har 24 mål på sine 7 kamper i årets sesong.

Toppscoreren til Nøtterøy ble hentet fra Runar før årets sesong. Amadeus Hedin er en skuddmaskin som skyter hver gang muligheten byr seg, noe som har ført til over fem mål i snitt i årets sesong. Sønnen til Robert Hedin er en spiller Elverum må stoppe i Terningen på lørdag. I tillegg har Nøtterøy den gode linjespilleren Jørgen Vasvik som har tatt nivået i eliteserien fint. Som høyre bakspiller har de kanskje sin beste spiller i Anders Teige Bøe. Teige Bøe har en voldsom fysikk og et veldig tungt skudd, noe om sørget for at Nøtterøy til slutt rykket opp til eliteserien etter å ha slått ut Viking Stavanger i kvaliken i vår.

For hjemmelaget gjelder det å fortsette å flyte på den gode medgangen de er inne i. At laget skulle ha så mange poeng til nå i både serie og CL er gledelig, men ikke minst litt overraskende. Børge Lund og Raymond Hamar har nok igjen lagt en veldig god slagplan for hvordan man skal ta to poeng mot Nøtterøy. Laget er helt skadefrie og det er en god konkurransesituasjon i laget, og alle må vise seg frem hver gang man får sjansen. Kampen har avkast 17:00 på lørdag. Vi ses i Terningen Arena! HEIA ELVERUM!!!