Klart for Semifinale mot Drammen – Elverum

Klart for Semifinale mot Drammen

Etter en landslagspause så skal Elverum ut i årets viktigste kamp til nå. Nemlig semifinale i cupen mot DHK, i Drammen. Begge lagene har hatt veldig mange kamper før denne perioden, og det var nok etterlengtet med litt kampfri for begge lagene, men veldig mange av spillerne har representert Norge og andre landslag. Det er derfor kun vært 2-3 dager der hele laget har vært samlet foran oppgjøret der vinneren stikker av med en finaleplass i Oslo Spektrum.

Lagene har møt hverandre en gang tidligere denne sesongen. I første serierunde vant Elverum med 1 mål etter at DHK styrte hele kampen. Dominik Mathe ble matchvinner i en kamp som like gjerne kunne endt med seier til Kristian Kjellings DHK. I den kampen scoret også ungareren hele 10 mål. Toppscorer for DHK ble August Pedersen med sine ni mål. Kampen endte 34-33 til Elverum, og derfor er det nok en revansjesugen gjeng som tar imot Elverum Drammenshallen på torsdag.

Drammen har en rekke gode spillere som Elverum må se opp for om de skal klare å ta seg til finalen. Bakerst har de en av håndballnorges beste duoer i Sander Heieren og André Kristensen. Heieren var i forrige uke med A-landslaget, men Kristensen var med rekruttene til Polen. På kanten har de den gode kantspilleren August Pedersen som ble hentet fra Danmark før denne sesongen.

Bak i banen har de fått fart på Herman Vildalen igjen. Den tidligere Arendalspilleren var meget god for DHK før han dro til Ribe og deretter til Arendal. Etter noen relativt svake sesonger på Sørlandet så valgte han å si opp kontrakten sin for å gå til DHK før denne sesongen. Signeringen har vært helt fantastisk for både DHK og Vildalen så langt.

I tillegg til nevnte spillere har de talentfulle Viktor Norberg, rutinerte Oskar Olafsson og ikke minst Gøran Sørheim som sentrale spillere. DHK har en veldig god spillerstall som er mer en gode nok til å vinne alle kamper de spiller. I tillegg har de en meget god trener i Kristian Kjelling som styrer DHK på en fremragende måte.

Elverum på sin side har kun Thomas Solstad ute med skade i torsdagens kamp. Kampen har avkast 19:15, og vinneren vil spille cupfinale i Oslo Spektrum i romjulen! Vi skal gi alt for at det skal skje. HEIA ELVERUM!