Onsdag venter nytt møte med stjernelaget Montpellier! – Elverum

Onsdag venter nytt møte med stjernelaget Montpellier!

På onsdag spiller Elverum en veldig spennende kamp mot det franske storlaget Montpellier i Terningen Arena. Hallen blir full, og det er to poeng det spilles om. Før kampen leder franskmennene gruppe A i årets Champions League med 9 poeng. Elverum har også hatt en fin start på sesongen og har kapret hele 8 poeng etter 6 kamper. Det er med andre ord en toppkamp som venter håndballpublikummet i Terningen Arena.

Montpellier har slått Kiel, Vardar, Brest og Zagreb i fire strake kamper. En fin rekke for laget som så seint som i 2018 vant den gjeveste tittelen da de slo Nantes i finalen i Køln. Noen år før dette så møttes Elverum og Montpellier i Terningen Arena. Elverum vant den gangen 32-31 som var klubbens største bragd den gangen. På onsdag er begge lag i den beste gruppen, og om Elverum vinner så snuser de på tabelltoppen i puljen etter 7 kamper, noe som faktisk ikke skal være mulig når man ser på hvordan budsjettene til klubbene er.

Men det som er så fine med idrett. Tro kan flytte fjell, ballen er rund og man vinner ikke kamper på papiret. Det har Elverum vist gang på gang denne høsten, og de kommer til denne kampen som underdogs også. Kampen har avkast 19:45, og vi håper at så mange som mulig kommer på kampen. Det er ventet 2500 tilskuere i toppkampen! Vi håper på to poeng, og at vi ser deg i hallen! HEIA ELVERUM!!!Her kan du lese om noen av kampens profiler

Sindre Heldal:

Hvilken spiller Elverum har funnet i Sindre Heldal fra Bergen. Den tidligere Nærbøspilleren har vært veldig god i Champions League for de helhvite fra Elverum. Med sitt gode håndballhode og sin gode skuddteknikk har han vist seg veldig frem i det beste selskapet. Med sine 27 mål i årets sesong er det kun Mathe og Grøndahl som har nettet flere ganger enn Heldal. Prestasjonene hans har også blitt belønnet med plass på rekruttlandslaget.

Simen Holand Pettersen:

Simen var i mange sesonger kjent for å avgjøre jevne kamper i Champions League for Elverum. Med sin enorme vinnerskalle sørget han for mange poeng med viktige scoringer i siste sekund av kampene. Holand Pettersen har siden den tid utviklet seg såpass mye at han har blitt en fast brikke i landslagstroppene til Norge. I landskampene som ble spilt i november noterte sandefjordgutten seg for blant annet 9 mål mot Nederland, i en kamp han også ble kåret til Norges beste spiller.

Niclas Fingren:

Elverums forsvarsjef er svenske Niclas Fingren. Etter å ha tatt over stafettpinnen etter Rasmus Boysen og Søren Tau har den tidligere Redbergslid-spilleren tatt fine steg i spillet sitt. Med sitt aggressive forsvarsspill er dette en spiller som helt klart enhver motstander bør frykte når de skal lage mål på Elverum. Svensken har også kvaliteter fremover i banen, noe som gjør at han er en viktig spiller når Elverum også har ballen i laget.

På Montpellier.

Hugo Descat:

Hugo Descat kan beskrives godt med ett ord; Verdensklasse! Den franske kantspilleren var blant annet med på å vinne OL-gull i Tokyo for noen måneder siden, og er en av de aller beste spillerne på Montpellier. Med sin eminente teknikk og sine høye skuddprosent er dette en spiller som Elverum må passe litt ekstra på når de tar i mot det laget som topper gruppe A før denne runden i Champions League.

Julien Bos

For en sesong den franske høyrebacken har hatt for Montpellier. Med sine 34 mål har han virkelig imponert i sin første sesong der han er førstevalget på høyrebacken til franskmennene. Hele 11 mål mot Meshkov Brest og 7 mål i tre andre kamper er dette en fantastisk målscorer. Bos har også gjort det så godt at han har fått sjansen på det franske landslaget som faktisk har enda bedre bredde på høyrebacken enn hva Norge har.

Kyllian Willeminot

Den franske midtspilleren er en av mange unge spillere på Montpellier. Med sine 189cm over bakken er han ikke blant de aller høyeste bakspillerne i gamet, men det hindrer han ikke i å dominere håndballkamper. Med hele 8 mål i den sterke seieren hjemme mot THW Kiel, så var han toppscorer for sitt lag. Willeminot som kun er 23 år, er spådd en lysende håndballkarriere. 27 mål til nå i Champions League er med på å bekrefte dette.