Dette skjer i FanZone før og etter kampen! – Elverum

Dette skjer i FanZone før og etter kampen!

Vi byr på ordentlig Champions League feststemning i FanZone før og etter onsdagens kamp!

Andreas Holø spiller på scena fra 17:35 til 20 minutter før kampstart. EuroPadel, Elverums første og splitter nye padelsenter som åpner i midten av desember, har stand med ulike konkurranser du ikke vil gå glipp av om du har lyst til å bli litt bedre kjent med sporten. Pizzabakeren, BigBite og kiosken sørger for at du får i deg middag så du har energi til å heie frem gutta til nok en Champions League seier!

Etter kamp fortsetter Andreas Holø å holde stemninga oppe med musikk mellom spillerintervjuene. Vi hører fra sentrale spillere om hva de synes om dagens kamp, og ikke minst gir de en ordentlig hyllest for at de sikret finaleplass i cupen. Og siden det er CL-kamp har vi også autografskriving og mulighet til å ta bilde med din favorittspiller!

Kioskene er åpne i pausen om du skulle ønske påfyll.

Før kamp

16:45                                FanZone åpner

17:35-18:20                     Musikk fra Anders Holø

18:45                                Kampstart

Etter kamp

Ti min etter kampslutt: Intervjuer med spillerne, mer musikk av Andreas Holø, autografer og bilder med spillerne