Montpellier ble for sterke i første møte – Elverum

Montpellier ble for sterke i første møte

Elverum-Montpellier 30-37 (15-20)

Det var det franske storlaget som startet best denne kvelden. Etter 5 minutter så ledet franskmennene 5-2 etter at de hadde spilt seg til gode muligheter hver gang de hadde ballen. Eric Johansson reduserte til 3-5 etter at Stig Tore Moen Nilsen hadde skaffet en utvisning på den franske landslagsspilleren Valentin Porte.

Det var et enormt tempo i kampen, og etter 10 minutter ledet bortelaget 6-8 etter at Elverum ikke hadde fått noen målvakts redninger til nå i kampen. Elverum hadde muligheten til å komme kun målet bak, men det var Montpellier som økte igjen. Men Elverum ga seg ikke, og igjen var det svenske Eric Johansson som reduserte for de svarte og hvite.

Gjestene hadde flere muligheter til å øke til fire måls ledelse halvveis i kampen, men et bomskudd og et fantastisk returløp av Grøndahl sørget for at Elverum holdt gjestene nære seg, men etter 16 minutter så satte Hugo Descat inn 11-7 til gjestene. Karl Wallinius dunket inn en 14-9 ledelse da hele Terningen Arena trodde han brøytet mot landsmannen Hedberg, og like etter reduserte Elverum nok en gang, denne gangen var det Mathe som satte ballen i mål for Elverum.

Elverum klarte ikke å komme inn igjen i denne perioden. Sego i målet til gjestene gjorde noen viktige redninger, mens fremover ble det noen bommeskudd. Men inn mot pause var de helhvite litt mer med, men litt utur og ikke dyktige nok gjorde at Elverum lå under hele 20-15, etter at de ikke hadde målvakts redninger i den 1.omgangen.

Selv etter en pauseprat så fungerte det ikke for Elverum mot et velspillende Montpellier. Gjestene dro ytterligere i fra, og etter 6 minutter var stillingen 25-18 til gjestene. Det var til tider lekestue i Terningen Arena denne kvelden. Dessverre for de 2500 tilskuerne så var det bortelaget som spilte ut hele sitt register da de allerede etter 10 minutter ut i 2.omgang så ledet de med hele 9 mål.

Yannis Lenne økte til 10 mål da han satte en kunstscoring fra sin høyrekant. I de neste fem minuttene av kampen var Elverum litt bedre, og fikk redusert ledelsen til franskmennene til sju scoringer, med femten minutter igjen av kampen. Dessverre for Elverum var det Montpellier som satte de to neste scoringene.

Med 8 minutter igjen av kampen så ledet franskmennene 34-25 over Elverum. Kampen var på mange måter over, så de siste minuttene ble brukt til trening inn mot de neste kampene, og at de ville spise inn noen mål i kampen. Elverum taper til slutt 30-37 mot Montpellier som var flere hakk bedre enn Elverum i denne kampen.

Takk til alle som fulgte oss i denne kampen! Vi kommer sterkere tilbake. HEIA ELVERUM!!