Elverum til Nærbø for å jakte poeng! – Elverum

Elverum til Nærbø for å jakte poeng!

Nærbø venter Elverum etter den lille nedturen i hjemmekampen mot Montpellier. Elverum må reise seg med en gang for dette er som regel en av de vanskeligste kampene for de svarte og hvite. På de tre siste kampene i Nye Loen Arena så har Nærbø vunnet to av de tre kampene og det er det laget i Norge som har hatt best tak på Elverum de siste sesongene. I Børge Lunds første sesong som trener var det Elverum som stakk av med seieren. Og Elverum vant også fjorårets cupfinale mot Nærbø.

På årets Nærbølag er det nesten bare spillere som har spilt sammen i mange år. Heine Jensen har lenge hatt god forutsigbarhet i laget, og den store stjernen er i år som i de forrige sesongene, Andreas Horst Haugseng. Midtspilleren var sterkt linket bort fra klubben, men valgte å signere nok en kontrakt med moderklubben før denne sesongen.

Av andre spillere som Elverum må holde et ekstra øye til så er det målvakten Vegard Bakken Øien. Den tidligere Elverumspilleren er en veldig viktig brikke for Nærbø, og har ved en rekke anledninger vist at han kan stenge buret helt. Bakken Øien er nok også interessert i å vise hva som bo i han når hans tidligere klubb kommer på besøk på søndag.

Tord Haugseng er skytteren i laget. Venstrebacken har en oppfostrende spillestil og lar seg ikke pille på nesen av noen. 22-åringen er ofte god når det er tett og jevnt, og han elsker at det koker i hallen. På motsatt back har Lars Sigve Hamre vært stabil i mange år. En god skytter som ble hentet fra Sandnes for noen år siden.

Sindre Heldal som i dag spiller for Elverum er en tidligere Nærbøspiller. Det blir hans første møte med gamleklubben, så det blir veldig spennende å følge duellen mellom han og hans tidligere lagkamerater. Heldal har imponert veldig i årets Champions League, mens i serien så har makkeren hans Orri Thorkelsson bøttet inn mål for de hvite. Islendingen er toppscorer for serielederen før den tøffe bortekampen på Vestlandet.


Kampen har avkast 17:00, og vi går selvsagt for to poeng! HEIA ELVERUM!!