Med Elgstua på laget ønsker vi å skape en Wintercamp som skal overgå alle håndballskoler og camper – Elverum

Med Elgstua på laget ønsker vi å skape en Wintercamp som skal overgå alle håndballskoler og camper

Elverum Håndball og Elgstua lanserte høsten 2020 en Wintercamp hvor barn og ungdommer skulle få komme til håndballbyen for store opplevelser i februar 2021.

Likt alle andre arrangementer ble campen avlyst noe som gjorde veldig vondt da hele 200 barn var påmeldt på kun to uker.

Nå tar vi sikte på februar 2022 og allerede et par dager etter at vi lanserte Elgstua Wintercamp 2022 har det ramlet inn påmeldinger.

Barn og ungdommer fra hele Norge melder seg på og dette gjør Elgstua og Elverum Håndball skikkelig glade.

Vi har tatt en prat med Administrerende direktør i Elgstua AS, Hanne Tømte om hvorfor de ønsker å være med som samarbeidspartner rundt en camp.

Først Hanne, hvordan er det å drive to hoteller, en nattklubb og flere restauranter om dagen?

Det er hektisk og moro! Julebordsesongen nærmer seg, og vi står på for å tilrettelegge for fantastiske eventer og matopplevelser for alle gjester som vil komme til oss. Samtidig er det utfordrende å vite at nye smitteutbrudd kan skje og vi fortsetter å tilrettelegge for trygge gjesteopplevelser ut året.

Dere har som en del av et langsiktig samarbeid med Elverum Håndball valgt å knytte dere mot Wintercampen som dere nå også er navnepartner til. Hva er det som gjør at dere ønsker å profilere og aktivere dere med en håndballcamp?

Vi i Elgstua ønsker å vise frem byen vår, Elverum, og hvilke tilbud som finnes her. Elverum Håndball bidrar til aktivitet og attraktivitet for byen, og vi ønsker å legge til rette for at besøkende kan nyte godt mens de er her. Med Scandic Elgstua og Scandic Central Elverum har vi 200 rom, og vi bruker masse tid og energi på å holde våre restauranter åpne med topp tilbud.

Vi håper både spillere, lagledere, oppmenn og foreldre vil få en herlig helg hos Elgstua og i Elverum. Vi anser dette som en flott anledning til å vise frem våre produkter og å gi gjesteopplevelser som bringer helgens besøkende tilbake ved en senere anledning.

Du spilte selv fotball og håndball når du vokste opp. Hva er det med camper og turneringer som er så spesielt synes du?

Definitivt friheten og spenningen rundt kampene. En stund uten mor og far for å heller å bruke tiden med gode lagledere og venner. Å oppleve nye ting sammen med lagvenninner som styrket relasjonene og derfor prestasjonene på banen. Å bli kjent med jenter og gutter på andre lag fra ukjente steder var så kult, husker jeg. Å fnise til langt på kveld med lagvenninner og diskutere hvilke gutter på naborommet som var kjekkest må jeg innrømme også var en del av det. Av det sportslige husker jeg adrenalinrush før kampstart, vinnervilje og konkurranseinstinkt som ble skjerpet. Jeg fikk noen utmerkelser som beste og mestscorende spiller ved et par anledninger, og dette løftet min idrettsglede masse. Og når laget vant kamper, eller lagvenninner scoret det umulige målet, husker jeg seiersgleden og mestringsfølelsen var helt på topp!

Minner for livet, rett og slett!

Deltakerne på Elgstua Wintercamp skal selvfølgelig bo på Elgstua, hva kan barna og ungdommene forvente seg når de besøker Elverum i februar?

Som deltaker på Elgstuas Wintercamp vil du bli møtt av et engasjert, smilende og godt forberedt personale. Vi har gode senger til alle, og sammen kan deltakere spise sunne måltider som passer til aldersgruppen. Barn og unge hos oss blir alltid ivaretatt og er like viktige gjester for oss som alle andre. Vi gleder oss så mye til å kunne bidra med en artig helg for håndballglade barn og ungdommer.

Vi ser fram til februar og ønsker dere masse lykke til i gjenåpningen av Norge, noe du vil si til alle som alle de som kommer for å besøke oss på campen?

Jeg tror alle som bor i Elverum er så stolte av utviklingen Elverum håndball har hatt over mange år, og spesielt denne sesongen når herrelaget gjør det så sterkt både i inn- og utland. Det er helt rått å følge med på og å være en del av den vanvittige håndballfesten vi har i Elverum! Denne gleden og stoltheten håper jeg alle deltagere på campen føler at de er en del av under campen. Vi skal i alle fall sørge for trivelig atmosfære, god mat og frisk håndballstemning på hotellene! Velkommen til camp!