Blir det revansje i Frankrike? – Elverum

Blir det revansje i Frankrike?

Etter forrige ukes stortap er det duket for nok et oppgjør mot Franske Montpellier for Elverum. Denne gangen spilles kampen i Frankrike, og det er Elverum som er revansjesugne etter å ha tapt hele 37-30 i kampen som ble spilt i Terningen Arena i forrige uke. Elverum hang etter hele kampen, og det var aldri i tvil om hvem som var sterkest i det oppgjøret. Heldigvis for de helhvite har de nye muligheter når de nå møter de igjen på onsdag klokken 20:45.

I forrige oppgjøret mellom lagene slet Elverum lenge med forsvar- og målvakts spillet. Gang på gang fikk de franske stjernene komme for lett til, og de ga seg ikke før Fries og Imsgard hadde plukket hele 37 baller ut av eget nett. Den mest målfarlige spilleren var stjernekanten Hugo Descat. Med sine 9 scoringer var OL-vinneren fra Tokyo helt outstanding. I tillegg var også Julien Bos meget god fra høyrebacken. For Elverum ble Dominik Mathe toppscorer med hele 7 mål!

For Elverum er det mange revansjesugne spillere. Laget slo Nærbø veldig greit på bortebane i helgen, selv om de manglet både Eric Johansson og Simen Holand Pettersen. Begge venstrebackene er forventet å være klare til kamp etter de har vært ute med sykdom. En spiller som ikke er klar er kapteinen Thomas Solstad. Han er heldigvis tilbake i løp, men kampen kommer litt i tidligste laget for linjespilleren til Elverum.

Børge Lund og Raymond Hamar har nok også brukt tiden veldig godt. Trenerduoen har analysert og sett kampen fra forrige uke veldig mange ganger. Nå gjelder det å finne ut hva de må gjøre for å sikre seg poeng i Frankrike. Elverum ligger før denne runden på 5.plass med sine 8 poeng. Øverst ligger nettopp Montpellier med 11 poeng, så om Elverum skal ha noen mulighet for å vinne gruppen så må det bli poeng. Kampen har avkast 20:45 på onsdag, og vi går selvsagt for to nye poeng i Frankrike. HEIA ELVERUM!!!