Informasjon om NM-finalen – Elverum

Informasjon om NM-finalen

I dag slipper NHF mange billetter til NM-finalen. Men hvis du vil ha Elverum-billettene må du smøre deg med litt tålmodighet. 

Daglig leder i Elverum Håndball, Mads Fredriksen, forteller at Elverum sine billetter vil bli solgt fra og med torsdag 2. desember – på klubbens egen popup-butikk på Amfi kjøpesenter. 

Fredriksen forklarer grunnen til dette: 

– Det er veldig sammensatt. Vi har i første omgang fått tildelt 950 billetter, og må sørge for at våre aller nærmeste støttespillere får plass i Oslo Spektrum. Det fortjener de! For eksempel Taiga’n. Derfor kan vi ikke slippe billettene for «åpent salg» med en gang. Nå skal vi bruke en uke på å gjøre et godt grunnarbeid med støttespillerne våre, før vi starter et åpent salg. Vi gjør det egentlig på samme måte som før, så det er ikke noe nytt vi har funnet på nå. Og vi har gode erfaringer fra tidligere år ved å gjøre det slik. 

Fredriksen forteller at det også i år vil være mulig å kjøpe seg supporterpakke med kampbillett, bussbillett tur/retur Elverum, cupfinaleskjerf, og inngangsbillett til Scotsman i Oslo – der Elverum har cupfinalefest hele dagen, kvelden og natten. 

– Og så håper vi at NHF sender flere billetter oppover, for jeg tror ikke 950 billetter holder til alle fra håndballhovedstaden i landet. 

Mer info om priser, salgskanaler osv. kommer på klubbens hjemmesider frem mot salgsstart 2. desember.