Toppkamp mot Halden på søndag! – Elverum

Toppkamp mot Halden på søndag!

På søndag klokken 17:00 kommer Halden på besøk i Terningen Arena. Det ble tippet at laget kom til å få en tøff sesong, men laget som trenes av Jan Thomas Lauritzen har levert varene og vel så det. Etter 11 kamper spilt ligger haldenseren på en imponerende 5.plass i eliteserien. Seks kamper har endt med seier, to uavgjorte og bare tre tap gjør at Ulvene har tatt 14 poeng til nå, kun to poeng bak Drammen på 2.plass.

I forrige kamp storspilte søndagens gjester og det endte i en storseier mot ØIF Arendal. En imponerende 37-25 seier lar seg virkelig høre av laget som mistet en rekke spillere før denne sesongen. Halden har også sterke seire mot blant annet Drammen og Nærbø, og har også tatt poeng mot Runar.

For Halden i årets sesong så har Truls Erik Grøtta imponert voldsomt. I Mange år har moldenseren vært en habil eliteseriespiller, men med mange spillere borte fra forrige sesong så har bakspilleren tatt voldsomme steg i sin håndballkarriere. Grøtta var banens beste spiller mot Arendal i det forrige oppgjøret der han også lagde hele 9 mål.

Toppscoreren til Halden heter Morten Linder. Den tidligere Fjellhammer-, Sandnes og Falkspilleren har endelig tatt steget til Eliteserien, og den overgangen har han mestret på imponerende vis. Hele 6 mål i snitt gjør at han er nummer fem på den totale listen. Imponerende av høyrekanten. Linjespiller Hannes Nystrøm er den som putter ballen nest mest i laget til Halden.

Haldens største stjerne er kanskje Elverum håndballs største stjerne igjennom tidene. Målvakt Morten Nergaard spiller i dag for Ulvene, og det blir nok en helt spesiell aften for den evigunge spilleren som fortsatt spiller i draktnummer 87. Nergaard har definitivt levert varene for Haldenserne i de sesongene han har spilt der, og det er nok en tent mann som gleder seg til å møte Elverum igjen. Nergaard har som vane å vinne i Terningen Arena, men vi får se om målvakten fortsetter denne trenden eller om Elverum blir for sterke denne gangen.

Kampen har avkast 17:00 på søndag. Elverum har masse å bevise etter at de røk med sju mål borte mot Montpellier. I forrige seriekamp så imponerte Elverum med storseier på Jæren mot Nærbø. Børge Lund og hans lag er favoritter mot et formsterkt Halden, men de er nødt til å spille opp mot sitt beste for å ta poeng. Vi håper på å se deg i hallen når Morten Nergaard kommer med sitt Halden. Vi går for to poeng! HEIA ELVERUM!!!