Trenernes hjørne: Meshkov Brest – Elverum

Trenernes hjørne: Meshkov Brest

Onsdagens motstander er ute i hardt vær om dagen. Fjorårets kvartfinale lag i Champions League har hatt en trøblete start på sesongen med 1 poeng på de første 8 kampene. De har ett lag med ett voldsomt potensialet, men de har foreløpig ikke fått det ut i resultater. Det er likevel viktig å huske på at det er marginer som gjelder i denne bransjen, Brest har spilt jevnt i mange av kampene og det er bare ett tidsspørsmål før poengene kommer.

Vi på vår side kommer fra 2 tøffe kamper mot Montpellier. Vi føler at vi var nærmere
prestasjonsmessig i kamp 2 selv om resultatet ble det samme. Vi har likevel en stor jobb foran oss i de neste kampene for å få sluppet inn noe færre mål slik at vi har mulighet til å ta poeng. Det er en problematikk med flere sider. Dels må forsvarsspillet opp i høyere intensitet, dels må målvaktene redde noen flere baller og dels må vi unngå unødvendige feil fremover som gir motstanderen enkle kontrings muligheter. Vi jobber på trening hver dag for at hvert enkelt element skal forbedres slik at vi kan nærme oss.

Onsdagens match er viktig, det er ingen grunn til å late som noe annet. For oss tar vi et langt steg mot avansement med seier. Det er viktig å se muligheter i dette, klare å angripe muligheten. Vi har spilt oss i en god situasjon og nå handler det om å nyte øyeblikket og angripe situasjonen. Vi gleder oss veldig og håper publikummet vårt bidrar som en positiv kraft og hjelper oss mot seier.

God kamp
Børge og Raymond