Vi byr på julestemning i FanZone! – Elverum

Vi byr på julestemning i FanZone!

Velkommen til FanZone på onsdag!

Kine Evensen synger julen inn i Terningen Arena med sin vakre stemme. Før kamp får du Kines
julesanger i FanZone, mens hun i pausen synger inne i hallen.Før Kine entrer scena i FanZone har vi intervju med profiler.

Det blir servert pepperkaker og gløgg ved inngangen og på bordene. I kioskene våre finner du pizza fra Pizzabakeren og påsmurte baguetter fra BigBite, sammen med andre kioskvarer, som pølser, sjokolade og kanelsnurrer.

Gi en gave til de som har minst

Frelsesarmeen står med julegryta si og tar imot gaver. Etter pandemien ser vi at enda fler vil ha et behov for hjelp. Frelsesarmeen ønsker nye, ubrukte gaver av alle typer som kan treffe alle aldre, og aller helst ikke er pakket inn. Om du gir en gave som enkeltperson, lag eller bedrift, sitter det uansett en takknemlig mottaker på andre siden.