Ny toppkamp: Runar borte på søndag! – Elverum

Ny toppkamp: Runar borte på søndag!

Steintøff bortekamp i Sandefjord ventet Elverums håndballgutter på søndag. Etter det sure tapet mot Meshkov Brest i midtuken er det på tide reise seg igjen for de svarte og hvite. Det sure tapet er ristet av seg, og nå er det toppkampen i Sandefjord som er fokuset for Elverum. I forrige oppgjør mellom lagen tok Elverum seg videre i cupen på en overbevisende måte. I den kampen nettet Elverum hele 50 ganger på Runar, som manglet sin stjernemålvakt, Joakim Christensen.

Av spillere som Elverum må passe ekstra på er det den tidligere ELverumspilleren Christoffer Rambo som stikker seg lengst frem. Den tidligere tysklandsproffen er toppscoreren i liagen med hele 96 mål på sine 12 kamper. Det gir et veldig hyggelig snitt på 7,8 mål pr kamp. Rambo har vært en meget solid signering for laget som trenes av eminente Leif Gautestad.

Tobias Rivesjø og Trym Bilow-Olsen er også to spillere som Elverum må se opp for. Begge to er som resten av Runar, meget rutinerte. Med sin erfaring gjør de ofte gode valg og er to spillere som liker å lage masse mål. I bakspiller rekka med nevnte Rambo er dette tre skuddkanoner som kan skyte hvem som helst ut av målet til Elverum.

Bakerst står nevnte Christensen. Også han er en rutinert spiller som det ikke er lett å lage mål på. I tillegg har Runar gode kantspillere i Mads Rekstad og Tobias Glemming. Sandefjordlaget er ganske så komplette, og er et meget sterkt lag. Noe 17 poeng og tredjeplass på tabellen viser.

Elverum på sin side har kun Solstad som ikke er med, og de er veldig gira på å gjøre en god kamp på søndag klokken 17:00. Elverum og Børge Lund skal i krigen, og kampen kan følges i hallen eller på direktesport. Vi går for to poeng i en veldig viktig kamp! HEIA ELVERUM!!