Før møtet med det danske storlaget har vi intervjuer med flere profiler tilknyttet Elverum Håndball –deriblant tidligere Elverumsspiller Lukas Sandell. Det blir også quiz med premier fra den nye sammenforelverum-kolleksjonen. Vi tar en oppdatering på hvordan veien videre i Champions League ser ut og planen for NM-finalen 2021.

Ta med deg venner og familie til Terningen for å støtte Elverumsgutta, og ta middagen i FanZone
hvor det serveres pizza, BigBite, kanelsnurrer og mer!

I supportershopen ved juletreet finner du vår nye sammenforelverum-kolleksjon og selvfølgelig årets jubileumsdrakt, som vi kan trykke din favorittspillers navn og draktnummer på. Vi har t-skjorter, hettegensere og college gensere i hvit og sort med forskjellig trykk. Finn designet du liker best – så kan vi trykke på stedet om den ikke ligger fremme.

Etter kamp blir det intervjuer med spillere på scenen i FanZone, hvor autografskriving og mulighet til å ta bilde med spillerne!

FanZone åpner 16:45 og er åpen til 45 minutter etter kamp.

Dette er årets nest siste hjemmekamp – Velkommen til Terningen og heia Elverum!