Dette skjer i FanZone før Aalborg-kampen – Elverum

Dette skjer i FanZone før Aalborg-kampen

Før møtet med det danske storlaget har vi intervjuer med flere profiler tilknyttet Elverum Håndball –deriblant tidligere Elverumsspiller Lukas Sandell. Det blir også quiz med premier fra den nye sammenforelverum-kolleksjonen. Vi tar en oppdatering på hvordan veien videre i Champions League ser ut og planen for NM-finalen 2021.

Ta med deg venner og familie til Terningen for å støtte Elverumsgutta, og ta middagen i FanZone
hvor det serveres pizza, BigBite, kanelsnurrer og mer!

I supportershopen ved juletreet finner du vår nye sammenforelverum-kolleksjon og selvfølgelig årets jubileumsdrakt, som vi kan trykke din favorittspillers navn og draktnummer på. Vi har t-skjorter, hettegensere og college gensere i hvit og sort med forskjellig trykk. Finn designet du liker best – så kan vi trykke på stedet om den ikke ligger fremme.

Etter kamp blir det intervjuer med spillere på scenen i FanZone, hvor autografskriving og mulighet til å ta bilde med spillerne!

FanZone åpner 16:45 og er åpen til 45 minutter etter kamp.

Dette er årets nest siste hjemmekamp – Velkommen til Terningen og heia Elverum!