Elverum tapte mot Aalborg – Elverum

Elverum tapte mot Aalborg

Elverum-Aalborg 28-34 (12-16)

Lukas Sandell følte virkelig at han spilte på hjemmebane i starten av kampen. Etter 6 minutter var stillingen 3-3 og da hadde den tidligere Elverumspilleren satt to mål og spilt inn til linjespilleren som ordnet straffe til danskene. Emil Imsgard var meget god i starten av kampen og stoppet blant annet landslagskanten Kristian Bjørnsen fra god vinkel.

Etter 12 minutter ledet danskene 7-6 over Elverum. Dominik Mathe hadde banket inn noen baller for Elverum, mens i motsatt ende var Lukas Sandell fortsatt like god for Aalborg. Eric Johansson ønsket ikke å være noe dårligere enn Mathe, og svensken banket inn et knallhardt skudd i undertall for Elverum.

En dårlig periode på 2 minutter gjorde at danskene gikk fra 10-9 til 13-9. To kontringer på rad etter tekniske feil straffet fjorårets finalist i Champions League Elverum knallhardt. Elverum hang egentlig ganske greit med, men gjestene hadde kontrollen, og ledet med fire mål da det var spilt 26 minutter av omgangen. Inn mot pause var lagene like gode, og stillingen til pause var 16-12 til Aalborg. En halvgod omgang av Elverum som ble hardt straffet hver gang de gjorde enkle feil.

Elverum startet defensivt veldig bra i den 2.omgangen, men dessverre satt ikke spillet like bra offensivt i denne perioden. Etter seks målløse minutter for danskene måtte Stefan Madsen ta timeout, da hadde Elverum bare spist inn ett mål etter at Tobias Grøndahl satte en straffe sikkert i mål. Etter timeputen var det Aalborg som scorte de neste to målene. Etter 8 minutter ledet gjestene 18-13 over Elverum.

Dominik Mathe sørget for at Elverum hang på danskene, men hver gang ungareren satte ballen i mål så svarte Felix Claar eller en av de andre stjerne spillerne til Aalborg. Thomas Solstad satte inn sitt første mål etter skadeavbrekket da han reduserte til 18-23 etter 14 minutter av omgangen. Som nevnt, hver gang Elverum satte ballen i mål så svarte danskene, og dermed klarte ikke Elverum å komme særlig mye nærmere de neste minuttene av kampen.

Med fem minutter igjen av kampen så ledet Aalborg 32-25 over vertene etter at Felix Claar satte ballen i mål etter en fin pasning fra Lukas Sandell. Da var kampen også avgjort, selv om Kasper Lien  satte inn en ball på Jonas Gade bare sekunder etterpå. Kampen ender 34-28 til Aalborg etter en god ganske god kamp av Elverum.

Dominik Mathe ble toppscorer for Elverum med syv mål, mens Felix Claar og Kristian Bjørnsen satte seks mål hver for de rødkledde gjestene!

Nå venter Haslum i neste kamp. Der skal vi reise oss igjen. HEIA ELVERUM!!