Vi tar imot Aalborg i kveld – Elverum

Vi tar imot Aalborg i kveld

Elverum skal opp mot fjorårets finalist i Champions League på onsdag. Aalborg spilte så seint som i juni finale i verdens gjeveste turnering, og laget som kommer til Elverum er forsterket siden den gang. De rødkledde vennene våre fra Danmark har i mange år vært det ledende klubben i Danmark, og før denne sesongen hentet de verdensstjernen Aron Palmarsson fra Barcelona.

I årets sesong har Elverum tatt 8 poeng, og ligger på 5.plass i gruppen sin, mens danskene har 12 poeng og ligger på en 3.plass før kampen som spilles i Terningen Arena klokken 18:45 på onsdag. Danskene er nok favoritter, men Elverum har vist at de kan slå de fleste hjemme i Terningen. Riktignok har Aalborg også et visst overtak på Elverum, men ballen er rund og kampen skal spilles foran 1700 tilskuere i en kokende hall. Der kan faktisk alt skje.

Om vi skal se på noen av profilene på hvert av lagene så er dette spillere som man kan følge litt ekstra med på i Terningen Arena på onsdag

Christopher Hedberg.

Den svenske kantspilleren kom til Elverum fra Skøvde for halvannet år siden. I fjor delte han plassenmed Luc Abalo, mens i år har han fått enda mer tillit av Børge Lund. Den fysiske kanten er en trussel med sitt sikre skudd fra kanten og at han er smart i spillet sitt.

Kristian Hubert Larsen.

Linjespilleren har tidligere fått litt begrensede muligheter for Elverum, men har den siste tiden virkelig vist seg frem for de helhvite. Larsen kom fra talentfabrikken Sandefjordgutten er sett på som et stort talent, og det er en viktig brikke for at Elverum skal ta to poeng i oppgjøret mot Aalborg. I tospann med linjekollega Langaas er de kanskje de viktigste for at Elverum skal lykkes!

Josip Vidovic

Den tidligere ØIF Arendalspilleren har funnet sin plass i Elverum. Med sin kompetanse i 5-1 forsvar så gjør han at Elverum kan være enda mer uforutsigbar i forsvar. Kroaten er med sin rutine en spiller som vil gjøre det vanskelig for Aalborg. I tospann med Grøndahl er dette en dul som vår danske naboer bør stoppe om de skal ta poeng i Terningen Arena.

Tre profiler Aalborg

Lukas Sandell.

Vår svenske venn tok turen til danske Aalborg for noen sesonger siden. Hans første sesong i klubben var helt fantastisk. Sandell var en av nøkkelspillerne på laget som tapte finalen i Champions League i vår. Han har også vært med på VM-finale det siste året. Høyrebacken har vært meget god i årets sesong også.

Henrik Møllgaard.

Den danske OL-vinneren er kanskje den viktigste spilleren for danske laget. Med sin enorme erfaring er han en viktig spiller i begge ender. Mannen med den velkjente hestehalen har nesten vunnet alt man kan vinne på en håndballbane, og har tidligere spilt i storklubben PSG. Møllgaard er en spiller Elverum bør unngå om de skal lage nok mål til å vinne kampen.

Aron Palmarsson.

Aalborgs store stjerne er Islandske Aron Palmarsson. Etter overgangen fra Barcelona har 30-åringen slitt litt med skader, men hans tilstedeværelse er enormt viktig for danskene. Palmarsson var med på å vinne Champions League med Barcelona i vår, og nå håper han å vinne den på nytt med Aalborg.’

Er du klar for et håndballdrama? Kampen startet 18:45. Vi ses på kamp. HEIA ELVERUM!!!