Siste nytt om NM-finalen 2021 – Elverum

Siste nytt om NM-finalen 2021

Oppdatert 09. desember

Med de nye tilskuerbegrensningene er det besluttet å bytte arena for NM-finalene 29. desember.

Regjeringens nye smitteverntiltak setter tilskuerbegrensninger i norske håndballhaller. Det kan maksimalt være 600 tilskuere til stede under NM-finalene 29. desember.

Norges Håndballforbund (NHF) har derfor besluttet at kampene skal flyttes til Nadderud Arena.

– Det er et utfall verken vi eller klubbene ønsket oss, men med de nye retningslinjene må vi ta dette grepet. Vi flytter kampene fra Oslo Spektrum av økonomiske og arrangementsmessige hensyn, sier arrangementssjef i NHF, Kia Haftorn Otnes.

– Dette er utrolig kjedelig, både for oss i Elverum og for ØIF Arendal. Dette er drømmefinalen mellom de to store publikumslagene i Norge. Men noen ting får man ikke kontrollert, så da får vi gjøre det beste ut av det, sier Mads Fredriksen, daglig leder i Elverum Håndball.

Fredriksen legger til at alle som har betalt for billetter, buss, skjerf etc. vil bli refundert.
– Men enkelte telefonnummer til de som har kjøpt har vi ikke, så hvis man ikke har blitt kontaktet innen 14. desember, så anbefaler vi å kontakte klubben, slik at vi får betalt tilbake, sier Fredriksen.

Fredriksen kan ikke fortelle hvordan billetter skal selges til finalen i Nadderud Arena.
– Det får vi ta når alt er på plass. Det viktigste nå er å betale tilbake pengene til folk, slik at de får kjøpt supporterutstyr i julegave i stedet for cupfinalebilletter, smiler den daglige lederen.

Oppdatert koronainfo for norsk håndball

Alle som har kjøpt billetter til finaledagen i Oslo Spektrum vil bli kontaktet med tanke på refusjon. Et nytt billettsalg tilpasset finalene i Nadderud vil bli lansert snarlig.

Endringen fører til at følgende avkast-tidspunkt gjelder 29. desember:

NM Junior
Kl. 09.30 Tertnes – Aker Topphåndball (Jenter 20)
Kl. 11.30 Melhus – Charlottenlund (Gutter 20)

NM Senior, kvinner
Kl. 14.00 Molde Elite – Vipers Kristiansand

NM Senior, menn
Kl. 16.45 ØIF Arendal Elite – Elverum

Rettighetshaver TV 2 skal vise herrenes seniorfinale på sin hovedkanal TV 2, og de tre andre oppgjørene på TV 2 Sport 2. Alle finalene er tilgjengelig for streaming på TV 2 Play.