Benjamin Berg til Elverum – Elverum

Benjamin Berg til Elverum

Har signert en kontrakt til 2026 med Elverum Håndball!

Fjellhammerspiller Benjamin Berg har banket inn mål på mål for de grønnkledde så langt denne sesongen, og det har vist seg nyttig for unggutten som nå skriver en kontrakt fram til 2026 med Elverum!

Berg er kun 18 år, men bakspilleren vet å finne nettmaskene! Så langt denne sesongen er han Fjellhammers toppscorer med 50 mål på 13 kamper, og fjorårssesongen var ikke noe dårligere for unggutten som da banket inn 83 mål på 17 kamper! Som 16-17 åring var han også sterkt bidragsytende til Fjellhammers opprykk etter 19/20 sesongen, med 71 mål i 1.divisjon.

Høyrebacken er født i 2003, men har fått mye ansvar under Kristian Bliznac, blant annet for å demme opp fraværet av kollegaen Alexander Mitrovic som slet med skade forrige sesong.

Berg skal nå inn på posisjon i tospann med Stig-Tore Moen Nilsen i Elverumstroppen, der det allerede er avklart at Dominik Mathé forlater klubben etter sesongen til fordel for Paris Saint Germain.

Det gir altså store muligheter for en 18-åring som har tatt norsk håndball med storm og sammenlignes med Alexandre Blonz som et stort talent for framtiden. Han har allerede akslet landslagstrøya for juniorlandslaget og før samlingen i Polen i november hadde han allerede scoret 66 landslagsmål på 21 kamper.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Benjamin som kommer til Elverum neste sesong!