Endre Langaas forlenger med Elverum! – Elverum

Endre Langaas forlenger med Elverum!

Maskinen på strek, satser videre og har signert kontrakt med Elverum fra til 2025!

Endre Langaas kom til Elverum før 2018/2019 sesongen og nå har han bestemt seg for å fortsette titteljakten med de svarte og hvit fram til 2025!

Langaas kan kort og greit beskrives med ett ord: MASKIN!

Han har enda tilgode å stå over en eneste Elverumskamp og har gitt juling til uttallige motspillere både her hjemme og ute i Europa.

Så langt står han med 18 mål i EHF Champions League, og 30 seriemål i det sesongen knapt er halvspilt. Forrige sesong endte trønderen med en fortid i Bodø, med 37 CL-mål og 21 seriemål (halv sesong).

En skulle kanskje tro at en spiller som Langaas som gir såpass mye juling skulle toppe utvisningsstatistikken, men han er langt ifra noe råskinn i så måte. Denne sesongen er han helt nede på en 71.plass i Rema-1000 ligaen hva gjelder utvisninger, og det sier det meste om hvor taima og tilrettelagt det er hver gang Langaas går i duellene, og det gjør han ofte!

Kontuinitet og erfaring er viktig for et lag som ønsker å satse internasjonalt, der er Endre en viktig brikke i laget. Vi er utrolig glade for å ha med Langaas videre inn i framtiden!