Hübert Larsen forlenger med Elverum – Elverum

Hübert Larsen forlenger med Elverum

Strekspiller Kristian Hubert Larsen blir i Elverum til 2025!

Den tidligere Sandefjord-spilleren Kristian Hübert Larsen har virkelig vist hva han er god for i Elverumstrøya denne sesongen, nå er han enig med Elverum om en kontrakt som strekker seg til 2025!

Hübert Larsen har jobbet knallhardt for spilletid siden han kom til klubben, og nå har han fått betalt for slitet. For i Thomas Solstads fravær den siste tiden har Larsen virkelig vist Elverumsfansen at han har noe her å gjøre.

Både fremover og bakover har han vokst betraktelig og vist seg å være en viktig brikke for framtiden, nå er han altså klar for flere år i svart og hvitt med en kontrakt fram til 2025.

Elverum er altså i full gang med å sikre troppen for den neste og de kommende sesongene, og med Hubert Larsen faller en av mange brikker på plass for klubben.

Hübert Larsen fikk sin CL-debut forigge sesong og scoret 1 mål, så langt er han oppe i 3 mål inne på linja mot råsterke forsvarsspillere i den gjeveste ligaen av dem alle. Han har også vartet opp med 25 seriemål og ikke bare er han Elverums toppscorer i NM, han er faktisk toppscorer i NM før Cupfinalen etter planen spilles i romjula, med 25 mål på 5 kamper! Intet mindre enn imponerende fra den tidligere Sandefjord-spilleren!

Vi gleder oss til å følge Hübert Larsen videre på ferden i Elverum Håndball!