Imsgard har bestemt seg – forlenger med Elverum! – Elverum

Imsgard har bestemt seg – forlenger med Elverum!

Målvaktgiganten Emil Kheri Imsgard ser fremover med Elverum håndball! Blir til 2024

Furnesgutten Emil Kheri Imsgard har fått mange passende tilnavn oppgjennom årene, og denne sesongen har målvakta med det smittende humøret tatt adjektivene til nye høyder!

Mange har ventet i spenning på en avklaring rundt Elverums målvakt etter fantastiske oppvisninger i EHF Champions League, denne sesongen er det ingen hemmelighet at Kheri Imsgard var et blodhett navn på blokka til mange europeiske storklubber denne høsten, men nå er det klart. Imsgard forlenger med Elverum til 2024!

Med flere Champions League-kamper med en redningsprosent på nærmere 40% har Kheri Imsgard virkelig funnet sin plass mellom stengene denne sesongen, og Furnes-gutten vokser som idrettsmann sesong etter sesong. Ikke bare leverer har fantastiske prestasjoner mot de beste i Europa, men han har også et utrolig smittende humør og er en skikkelig lagspiller både på og utenfor banen.

Imsgard har jobbet jevnt og trutt og jobber godt i tospann med Thorsten Fries om å stoppe skuddene fra motstanderen. Imsgard har gått fra å være en unggutt som har kjempet seg inn på laget, til å være en toppspiller beredt for de store kampene!

Den siste tiden har han vært en aktuell kandidat til landslaget, og står i Christian Berges bruttotropp til EM i januar, og det er liten tvil om at Imsgard er klar for å vise hva han er laget av om han får sjansen underveis i EM.

Imsgard er fra Hamar og er i aller høyeste grad å regne som et lokalt talet, han er språkinterresert og det gikk nærmest på flytende fransk når målvakten hadde dialog med franskmennene fra Montpellier for noen uker tilbake.

Vi er utrolig glade for at Emil er med på laget videre!