Bortekamp i Nadderud på onsdag – Elverum

Bortekamp i Nadderud på onsdag

På onsdag venter nok en tøff oppgave for Elverum når de setter seg på bussen inn til Nadderud Arena. Selv om Haslum ligger under streken før morgendagens oppgjør så er det to tidligere rivaler som møtes. For 6-7 år siden var det Haslum som var Elverums største konkurrent til de gjeveste medaljene i Eliteserien, og dette henger fortsatt igjen i begge lag. I de siste årene har Elverum befestet sin posisjon i toppen, mens Haslum har variert mer.

Selv om det er hele 18 poeng mellom lagene, og Elverum er helt på topp så har disse oppgjørende en egen evne til å leve sitt eget liv. Haslum banket Elverum med 8 mål i fjor da Elverum var ubeseiret før oppgjøret i Nadderud Arena. Det var Elverums eneste poengtap det året. Siden den gang har Haslum hentet inn igjen Tom-Eirik Skarpsno på trenerbenken, rutinerte Nikolay Hauge har kommet tilbake igjen fra BSK og flere andre spillere har kommet til.

I årets Haslumlag er fortsatt Anders Røe en av de aller viktigste spillerne. Røe har hatt en meget imponerende karriere for de røde, og ha kun spilt i den røde trøyen i sin seniorkarriere. Bakspilleren elsker å slå Elverum og hadde nok sett sitt kjære Tottenham selge Harry Kane for å kjenne på følelsen av å slå Elverum nok en gang i egen hall. Trond Tjemsland er også en rutinert ringrev, men han har slitt med skader den siste tiden, og derfor har rutinerte Thomas Langerud fått tillit i målet til rødkledde fra Bærum.

Benjamin Hallgren er Haslums mestscorende bakspiller og den tidligere Follospilleren har hatt en god sesong for de røde. Med sine 61 mål har han bare den rutinerte venstrekanten Stian Breivik foran seg på toppscorerlista i klubben. Rett bak han er Nikolai Strickland. Også han er en Haslumgutt som man venter på skal få sitt virkelige gjennombrudd ute på kanten.

Haslum er i relativt god form der de har tatt 5 poeng på de siste fem kampene, og de har kniven på strupen når det gjelder fornyet kontrakt i eliteserien. De vil helt klart jobbe det de kan for at poengene ikke blir med igjen til Elverum.

For Elverum er det kun to poeng som er godt nok, selv om det er en veldig vanskelig kamp. Laget har hatt noen dager fri etter et meget tett kampprogram, så det blir spennende å se hvordan de responderer på akkurat det. Laget har ingen skader, og alle mann er klare for å forsøke å ta sin 14 strake seier i den hjemlige ligaen. Avkast er 18:30 i Nadderud Arena. Vi går for to poeng! HEIA ELVERUM!!