Elverum tar imot Sandefjord på lørdag! – Elverum

Elverum tar imot Sandefjord på lørdag!

I årets siste hjemmekamp er det Simen Holand Pettersen og Kristian Hubert Larsens tidligere klubb som kommer på besøk i Terningen Arena. Sandefjord kommer fra en sterk seier mot Kristiansand i forrige runde, og er nå klare for å møte Elverum i Terningen Arena. Etter en blytung start så har laget som trenes av Einar Veierød plukket en del poeng den siste tiden. Men med bare ni poeng har du kun Haslum og Bergen bak seg på tabellen før møte med serielederen som står med 14 seire på 14 kamper.

På Sandefjord finnes det en rekke spillere som tidligere har spilt håndball i Elverum. Sander Linderud er spilleren som har flest spillemål for laget fra Hvalfangerbyen. Den høyrebakspilleren er Elverumsing og har spilt i Elverum i veldig mange år, han var også på A-laget i en periode før han reiste til Sandefjord. Simen Søgaard er bestekompisen til Linderud, og også han har bekgrunn fra Elverum håndball. Høyrekanten fikk aldri muligheten på A-laget, og dro videre til Sandefjord etter videregående skole. Begge er kun 22 år gamle.

Sander Ree-Lindstad og Anders Jansrud spilte på det lovende 98-laget til Elverum. Begge to har vært med A-laget på treninger, men også disse måtte ut for å høste erfaring i andre klubber, før de forhåpentligvis tar de siste skrittene for å komme inn på ett av Norges beste lag. Kvartetten har alle spilt under assistenttrener Raymond Hamar, og har mange år i klubben, så det blir veldig spennende å se hvordan de går i møtet med gamleklubben.

Men det finnes flere gode spillere i Sandefjord. Målvakt Johan Bergqvist har ofte vært god da Sandefjord har tatt poeng. Toppscorer Kristoffer N. Olsen har også gjort sine saker veldig godt ute på venstrekanten. Med sine 83 mål er han nummer seks på toppscorerlista i Eliteserien. Han er også den venstrekanten som har scoret flest mål av alle i årets sesong. Rutinerte Anders Hallberg er også en spiller som kan gjøre livet surt for Børge Lund og hans gutter. Det er mye kvalitet i Sandefjord, men Elverum er nok favoritter denne kampen.


For hjemmelaget så er det årets siste hjemmekamp som står på trappene. Laget har gjort det ekstremt godt i serien med full pott og hele seks poeng ned til nærmeste motstander. Laget fremstår som ett lag med stor L. Mange av spillerne levere ofte godt til samme tid, og det er stor konkurranse om plassene. Kampen har avkast 17:00 på lørdag i Terningen Arena. Dessverre er det ikke mulig å se kampen i hallen, men kampen vises på Østlendingen. Vi går for to poeng i en hektisk kampperiode. HEIA ELVERUM!!