Trenerteamet oppsummerer sesongen så langt! – Elverum

Trenerteamet oppsummerer sesongen så langt!

Første halvdel av sesongen er nå forbi og vi kan se tilbake på noen måneder med mange morsomme kamper, bra trykk på tribunen og fine opplevelser for alle oss som er glad i håndball. Det var viktig at denne sesongen fikk starte på en noenlunde normal måte, sesongen 20/21 bar preg av restriksjoner som utfordret de fleste av oss. Derfor er vi veldig glade for at vi nå har gjennomført 16 seriekamper, 10 CL kamper og 5 cup kamper.

Fra 1 september til 21 desember er det 112 dager, dette gjør at vi har spilt en kamp pr 3,6 dag. Legger du på at mange av kampene har vært borte så forstår du at spillerne i Elverum Håndball har hatt mye å gjøre denne høsten. Derfor er vi også utrolig stolte over å stå igjen med så gode resultater som vi gjør. Det er ingen selvfølge at vi, med den høsten, skal være ubeseiret mot norsk motstand. Dette viser en profesjonalitet som vi skal ta med oss som positivt å bygge videre på i tiden fremover.

Vårsesongen blir tøff, vi skal ut i en avgjørende periode i CL med mål om å gå videre fra gruppen. Vi skal avslutte ett seriespill som ved nye restriksjoner kan bli avgjørende for videre eksistens i den høyeste rangerte E-cupen. Vi skal, forhåpentligvis, endelig få spille cupfinale og vi skal igjen ut i ett sluttspill som ikke har blitt arrangert de to siste årene. Hvis vi ikke går videre i CL så har vi 28 kamper igjen denne sesongen, går vi videre noe mer enn det. Dette gjør at vi vil spille kamper like ofte igjen når vi kommer til februar måned. Derfor blir det viktig for oss nå fremover, etter litt fri, å få trent godt slik at vi er i stand til å tåle belastningen som kommer. Håndball er en idrett hvor oppkjøringsperiodene er ekstremt viktig. Det er da man legger grunnlaget for å kunne tåle konkurranse periodene. Vi vil bruke januar aktivt for å forberede spillerne for det som kommer og forhåpentligvis kunne hjelpe de til å ta enda noen steg.

Vi har ett lag med mange sultne, spennende spillere med en stor fremtid i internasjonal håndball. Det ser man på at hele 5 av våre spillere skal spille mesterskap i januar. Vi gleder oss til å følge Eric, Orri, Thomas, Simen og Dominic når mesterskapet i Ungarn kastes i gang. Vi tror flere av de vil få viktige roller i sine lag så hvis du syns det er lenge til vi skal spille kamp igjen så er det bare å følge de på den internasjonale arena.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle de som følger oss. Uten dere så ville ikke Elverum Håndball ha vært det det er. Uten dere ville ikke vi hatt det like gøy. Det får man ett klart bilde av når man må spille kamper uten publikum. La oss håpe 2022 blir året hvor vi kan fylle hallen i alle kamper, det hadde vi satt stor pris på.

God Jul

Børge og Raymond.