Håndballåret fra A-Å – Elverum

Håndballåret fra A-Å

A – Alle gutta. Starter oppsummeringen med en hyllest til alle gutta på A-laget! En gjeng som skaper masse minner for oss som følger laget. Vi er imponert over dere!

B – Børge Lund. Treneren til Elverum viser gang på gang at han er meget god når det gjelder som mest. Nordlendingen har også valgt å fokusere 100% på jobben i Elverum denne høsten, noe vi er svært glade for.

C – Champions League. Nok en gang fikk vi muligheten til å spille i den aller gjeveste turneringen i Europa. I årets sesong har vi satt poengrekord og vi drømmer stadig om avansement i konkurranse mot de aller beste lagene.

D – Drammen. Kristian Kjelling og Drammen har gjort det virkelig godt til nå i sesongen. To ganger har vi møtt dem, og to ganger har vi vært noe heldige når vi sto igjen som vinnere i de to kampene. Drammen er kanskje vår største konkurrent i kampen om seriegullet

E – Eric Johansson. For en spiller som Elverum har funnet her. Svensken har allerede spilt seg inn i den svenske landslagstroppen, og han har vist strålende spill i Champions League for Elverum så langt. Med sitt enorme skudd er han en viktig spiller for Elverum.

F – Finale. Skal være noe stort. Vi skulle spille finalen i cupen i romjulen, men nå er den altså flyttet til mai, altså midt i sluttspillet…

G – Gull. Nok en gang ble det seriegull for Elverum. Vi håper på mer gull, og vi drømmer virkelig om tre gull i denne sesongen. Vi har muligheten til å ta trippelen.

H – Håkons hall. Igjen har Elverum leid Håkons hall og skal igjen be inn til fest. Denne gangen er det Kiel som skal kjempe krefter mot ett av Norges beste håndballag. Forrige gang vi var der var det en folkefest uten sidestykke. Kom på kamp.

 I – Iskald. Slo opp dette ordet iskald i ordboka og da kom det opp et bilde av Tobias Grøndahl. For en iskald straffeskytter og fantastisk spiller han har blitt!

J – Jentene. Jentene i klubben får alt for lite oppmerksomhet. Vårt damelag har gjort en fantastisk sesong og ligger nå på en 2.plass i sin 2.divisjonsavdeling. Et lag som man bør følge med på.

K – Kolstad. Vi gleder oss til alle fremtidige fighter mot laget som har hentet hjem mange norske landslagsspillere og skal vinne Champions League.

L – Laget. Elverum fremstår som et lag der alle unner hverandre suksess og det er laget som er det viktigste. Med 15-17 veldig gode spillere er det litt av en jobb som trenerteamet har for å sette sammen det aller beste laget til en hver tid.

M – Målvakt. Med Mats Olsson inne har Emil Imsgard og Thorsten Fries tatt nye steg i sin utvikling. Begge to er nå målvakter som kan stenge på det høyeste nivået i Europa. Og Olsson? Han er vel kanskje den beste målvakts treneren i Europa.

N – Nedrykk. Nå som serien er litt over halvspilt er Bergen, Haslum og Sandefjord under streken. Alle tre lagene har mange relasjoner til Elverum, og vi er spente på hvordan dette utvikler seg når serien kommer i gang igjen etter EM-pausen.

 O – Orri Thorkelsson. Vår islandske lynving har gjort sine saker godt i den hvite drakten. Han er toppscorer i serien og har blitt belønnet med en plass i EM-troppen til Island. Meget godt jobbet av den unge kantspilleren.

P- Pipeblåserne. Dommerne fortjener alltid litt ekstra skryt. Alt fra Eliteserien og ned til breddeidretten. Dere gjør en fantastisk jobb. Husk: ingen dommer, ingen kamp.

Q – Queue. Vi håper på masse folk og køer til alle håndballhaller i Norge når samfunnet en dag åpner opp igjen som normalt!

R – Resultater. Resultater er viktige i toppidrettene. Så langt i seriespillet har vi 16 av 16 seire, noe som er meget sterkt. Kan si oss fornøyd med resultatet i alle kampene til nå.

S -Støtteapparatet. Alle som jobber rundt det sportslige på laget fortjener en ekstra klapp på skulderen for å legge best mulig til rette for at gutta skal prestere hver eneste dag, på både trening og kamp. Også en stor takk til alle frivillige på kamper og arrangementer, vi hadde ikke klart oss uten dere!!

T – Taiga`n. Supporterklubben som er den desidert beste i hele Norge. Takk til alle som følger oss i tykt og tynt, og at dere er med på kamper mot Halden, PSG og Kiel. Uansett hvor vi er så er dere med!

U – Utlandet. Det er mulig å komme seg ut til storklubbene fra Elverum. Overgangen til Alexander Blonz og Dominik Mathe er klare bevis på at dette er mulig. Elverum sender også mange av sine spillere til bundesliga og den danske ligaen også.

V – Virus. Denne og forrige sesong har som alle vet blitt veldig preget av Covid, men vi håper og tror på bedre tider.

 W – Win. Elverum og Børge Lund er en gjeng med vinnere. Bare ett tap i Norge på sine snart to sesonger er en veldig sterk prestasjon av klubben. Det har vært nære noen ganger, men vinnerskallene i klubben sørger som regel for to poeng.

 X – X-faktor. Dominik Mathe er en spiller med X-faktor. Ungareren er en kommende verdensstjerne og vi er veldig glade som har muligheten til å utvikle han videre før han til sommeren reiser til storklubben PSG

Y – Yndling. Thomas Solstad er en av mange publikumsyndlinger i Terningen Arena. Alle barn og unge har som regel en yndling eller et forbilde som man følger ekstra nøye når man er på kamp.

Z – Zzz. Kamper uten tilskuere er til å sovne av. Vi gleder oss til å fylle hallen sammen med dere.

Æ – Ære. Det skal alltid være en ære å ha på seg den hvite Elverums drakten. Uansett alder og lag du spiller på.

Ø – Østlendingen. Avisen gjør en fantastisk jobb ved å skrive gode artikler om klubben gang på gang. Vi er avhengige av at lokalavisen støtter oss så mye som de gjør.

 Å – Året. I 2021 vant vi serien, gikk videre i Champions League, sendte spillere ut i Europa. Vi håper 2022 gir oss enda flere titler, at vi går videre i Champions League og at vi fortsetter å vokse som klubb.