Grøndahl forlenger med Elverum(!) – Elverum

Grøndahl forlenger med Elverum(!)

Playmakeren har signert til 2024!

Elverums playmaker Tobias Grøndahl har tatt hele håndball-europa med storm denne sesongen og nå er det klart at han blir i Elverum til 2024!

I Champions League fikk han tildelt utmerkelsen for rundens mål i turneringen, etter en ellevill flyver med backhand, og det er langt ifra første gang denne sesongen at Grøndhals navn har vært på alles lepper! De fleste har ment at han skulle være høyaktuell i EM-troppen til Berge, det ble ikke noe av i denne omgang.

Det betyr langt ifra at gutten fra Venstre Bærum legger seg ned å sutrer, tvert imot! Grøndahl fortsetter å imponere og viser en utrolig evne til å finne både medspillere og nettmaskene med finurlige pasninger og superstjerne-scoringer.

Grøndahl kom til Elverum i 2019, og var allerede da sett på som et stort håndballtalent, og det har han bekreftet gang på gang siden.

Tobias står med elleville 58 mål i EHF Champions League, 20 NM-scoringer og 61 seriemål.

Det er vel knapt mulig å ikke la seg imponere over hva 20-åringen har fått til i svart og hvitt, og det var nok mange som fryktet at dette var siste sesong vi fikk se den tidligere Haslum-spilleren herje i Elverumsdrakta. Han hadde opprinnelig en kontrakt som strakk seg til 2023, men nå har han altså forlenget til 2024.

Grøndahl har et uttalt mål om å prege internasjonal håndball, og det er det ingen tvil om at han kommer til å fortsette med, og vi er utrolig glade for å se unggutten i svart og hvitt fram til 2024!