Lørdag er vi endelig igang igjen hjemme mot Kolstad! – Elverum

Lørdag er vi endelig igang igjen hjemme mot Kolstad!

Den ferske Europamesteren Eric Johansson og hans lagkamerater tar imot Kolstad på hjemmebane for årets første seriekamp i Terningen Arena. Den ambisjonsrike klubben ligger for øyeblikket på en 6.plass i ligaen med sine 17 poeng. Trønderne hadde ikke verdens beste start på sesongen, men har den siste tiden før jul hentet rikelig med poeng, noe som gjør at de har en sluttspillplass i sikte. Men Kolstad er kun to poeng foran Fjellhammer som ligger rett utenfor sluttspillplass, så Stian Gomos gutter er nok tente på å hente alle poengene fra Terningen Arena.

I forrige oppgjør mellom lagene vant Elverum med ett mål etter å ha ledet 7-0 fra start. Kampen kunne ha bikket begge veier, og det var trønderne som var i førersetet i store deler av den 2.omgangen. Men et Elverum som stilte til kamp, tross masse sykdom, snudde kampen på slutten og kunne derfor reise hjem til Elverum med to poeng i bagasjen. For Kolstad var det Eskil Dahl Reitan som var den dominerende spilleren, og hadde på mange måter sitt gjennombrudd på eliteserienivå i denne kampen. For Elverum var Thorsten Fries den beste spiller med en rekke gode redninger.

Av spillere som Elverum må ha et ekstra øye til så er nevnte Dahl Reitan en av de beste. Unggutten var også med i bruttotroppen til det norske landslaget i januar. Med sitt gode duellspill er han en spiller som kan sette forsvaret til Elverum ut av balanse. Ved sin side har han en annen spennende spiller. Simen Lyse er toppscoreren til Kolstad i denne sesongen. Med 108 mål er han bare fire mål bak seriens toppscorer, Herman Vildalen. Lyse er en smart spiller som også er veldig dyktig i samarbeid med linjespiller.

På høyrebacken har de den sympatiske Østfoldgutten, Gabriel Setterblom. Også han er en måltyv uten sidestykke. Setterblom har de siste sesongene utviklet seg veldig bra, og har til nå lagd 102 mål for Kolstad i årets sesong. Bak Setterblom er rutinerte Håkon Følstad og det unge talentet Aksel Hald. Kolstad er godt forspent på denne plassen.

På linjeposisjonen har trønderne slitt med en del skader i denne sesongen. Den danske duoen Rasmus Lilholt og Martin Pedersen har i lengre tid slitt med skade, noe som har gjort at Tromsøgutten Henning Limstrand har fått muligheten både i forsvar og i angrep. Unggutten har tatt vare på den muligheten og vist seg veldig godt frem for trønderne i kampene før jul.

Det kommer til å bli en kamp der to lag gjør alt hva de kan for å sitte igjen med to poeng. Elverum ønsker å ta sin 17. strake seier i Norge, mens Kolstad på sin side vil gjerne ødelegge den statistikken, men kanskje først og fremst ta poeng sånn at de kan sikre seg inn på en sluttspillplass. Kampen har avkast 16:00 i Terningen Arena på lørdag. Og med stor glede kan vi ta imot publikum igjen. Vi ses i hallen! HEIA ELVERUM!!