Onsdag venter Nøtterøy på bortebane! – Elverum

Onsdag venter Nøtterøy på bortebane!

Etter en overbevisende seier mot Kolstad i forrige runde er det nå Tønsberg Nøtterøy som venter Elverum til kamp på onsdag. Elverum tar turen ned til Vestfold for å kjempe om to nye poeng mot laget som ligger rett under nedrykksstreken i årets sesong. Med sine ti poeng har de like mange poeng som Haslum som for øyeblikket ligger plassen over. Derfor er det en viktig kamp for laget som trenes av Robert Hedin.

Det har stormet litt rundt Nøtterøy den siste tiden, noe som har gjort at toppscorer Amadeus Hedin har forlatt klubben til fordel for danske Lemvig. Men selv uten den svenske målmaskinen er det et godt lag som tar imot Elverum onsdag kveld klokken 18:00 på onsdag.

Med evigunge Kennie Boysen i front så vil Nøtterøy gå respektløst til verks når det skal kjempes om poeng. Dansken signerte nylig ny kontrakt med Nøtterøy og er også den spilleren med flest spillemål i årets sesong. Anders Teige Bøe har glimtvis vist at han har et godt nivå inne, men så gjelder det for høyrebacken å finne toppnivået sitt oftere.

Jørgen Vasvik på linjen har vist seg frem på en god måte i årets sesong, med over fire mål i snitt har han vært viktig for Nøtterøy. I tillegg har de en god målvakts duo i Kondic og Egtved som ofte er vitale når de tar poeng.  På kantene har de hurtige spillere som er gode i kontrafasen.

Når det er sagt så er Elverum favoritter i dette oppgjøret. Med 17 strake kamper med seier, så skal Elverum i utgangspunktet ta med seg poengene hjem fra Tønsberg. Laget har ingen store skader og de har ved flere anledninger vist at den enorme bredden i laget ofte er forskjellen når man møter lag her hjemme i Norge. Så spørs det om alt snakket om Håkons Hall og Kiel er med på å forstyrre kampforberedelsene til laget som topper den norske serien akkurat nå.

VI går selvsagt for to nye poeng. Avkast er 18:00 i Tønsberg. HEIA ELVERUM!