Elverum kontret Nøtterøy i senk! – Elverum

Elverum kontret Nøtterøy i senk!

Tønsberg Nøtterøy-Elverum 24-33 (13-20)

Et sykdomspreget Elverum reiste nedover til Tønsberg med to poeng i sikte denne onsdagskvelden. Kampen startet ganske jevnt det sto 4-4 innledningsvis. Etter 12 minutter av oppgjøret av stillingen 9-8 til Elverum og de hadde en gyllen mulighet til å øke med ett mål til, men en god Egtvet i målet til Nøtterøy sørget for at Mathe ikke klarte å sende gjestene opp til 2 mål.

Etter denne redningen takket Elverum for følget mot nyopprykkede Nøtterøy. Elverum nettet seks ganger, mens hjemmelaget lagde bare ett mål i en periode på nesten 10 minutter og dermed ledet de svarte og hvite 15-9. de siste ti minuttene av omgangen var økte Elverum kun med ett mål, men de kunne gå til pause på stillingen 20-13 etter en bra 1.omgang. Omgangens store spiller var Islendingen Orri Thorkelsson med hele 8 scoringer.

Sindre Heldal fortsatte i samme spor som Orri da han satte inn andre omgangs første scoring. Elverum manglet Stig Tore Moen Nilsen, Simen Pettersen, Endre Langaas og Kristian Hubert Larsen, noe som gjorde at Jakob Moen og Simen Berntsen fra rekruttlaget fikk muligheten i denne kampen. Etter 12 minutter av 2.omgang så ledet Elverum 25-17 etter at Kasper Lien satte inn en scoring fra kanten.

Eric Johansson sørget for at Elverum ledet med til mål etter 17 minutter av kampen, men Nøtterøy reduserte med en gang. Johan Fingren sørget for at Elverum ledet 29-19 like etterpå. Med 7-8 minutter igjen kom Erlend Stafset inn for Elverum, og den unge elverumsingen gjorde et meget godt valg i overtall, som gjorde at Sindre Heldal fikk satt inn nok en scoring. Heldal satte også 8 mål fra sin venstrekant. Det ble altså hele 16 mål fra venstrekant for Elverum denne kampen.

Jakob Moen og Simen Berntsen fikk også noen viktige minutter i kampen som Elverum tilslutt vant 33-24 etter at Nøtterøy satte kampens siste mål fra straffemerket.

To poeng i Tønsberg smaker godt! Takk til alle som fulgte oss. HEIA ELVERUM!!