Lørdag er det klart for Kronekamp mot Fjellhammer! – Elverum

Lørdag er det klart for Kronekamp mot Fjellhammer!

Kristian Bliznac og hans Fjellhammer kommer på besøk i Terningen Arena på lørdag klokken 15:00. Lørenskoglaget er inne i sin andre sesong i eliteserien etter opprykket, og har også denne sesongen bitt godt ifra seg. I skrivende stund ligger laget på sluttspillplass med sine 16 poeng på 18 kamper. Etter en veldig god kamp mot Arendal siste er det nok en gjeng som er fulle av selvtillit når de tar turen til Elverum.

Elverum signerte tidligere i år Benjamin Berg fra nettopp Fjellhammer. Den unge bakspilleren er sett på som ett av de aller største talentene i landet, og han er nå en av de viktigste spillerne til grønntrøyene. Berg kommer til Elverum allerede til sommeren, og dette er en fin anledning til å se den talentfulle spilleren i aksjon før han tar på seg den hvite drakten. Han er også lagets toppscorer med sine 70 mål på 17 kamper.

Av andre spillere som Elverum må passe ekstra godt på så er kantspiller Ole-Henry Dahl en målfarlig spiller, i tillegg her de Hamarsingen Sondre Gjerdalen som også er kaptein på laget. Gjerdalen er en linjespiller som var et ukjent håndballnavn før han kom under vingene til Bliznac. Med stor tillit har han utviklet seg til å bli en av bærebjelkene i laget .

I bakspillerrekka er Trym Skoglund en veldig sentral med sitt gode håndballhode, i tillegg har Nikolai Moe vist seg godt frem i de siste kampene for de grønnkledde. Storsigneringen før sesongen, Timmo Alfred har ikke slått til sånn som man ønsket i Lørenskog. Herman Schultz har tatt nye steg og har gjort det ålreit på venstrebacken til Fjellhammer. Fjellhammer har en god bredde i laget, med Benjamin Berg som den beste spilleren. Det blir spennende å se hvordan det unge laget gjør det i Terningen Arena på lørdag.

I Elverum har det vært en del sykdom i de siste kampene, noe som har gjort at det er en del rekruttspillere som har fått sjansen. I kampen mot Nøtterøy vant Elverum med 9 mål, selv uten fire sentrale spillere. Om disse er tilbake igjen til denne kampen vites ikke i skrivende stund, men Elverum må uansett se på seg selv som favoritter om de ikke mangler enda flere spillere.

Kampen har avkast 15:00 på lørdag! Vi ses på kamp. Heia ELVERUM!!