Olympiaparken: – Velkommen tilbake til Håkons Hall! – Elverum
Foto: Daniel Nordby / Lillehammer Olympiapark

Olympiaparken: – Velkommen tilbake til Håkons Hall!

Velkommen til Håkons hall

Det er igjen en glede å ønske velkommen til ny håndballfest i Håkons hall, Lillehammer og Innlandet.

For oss i Lillehammer Olympiapark AS er det en glede og med stor stolthet vi har dette samarbeidet med Elverum Håndball.

Håkons hall er norsk idretts storstue og er bygget for de største anledningene. Vi jobber kontinuerlig med å skape magiske opplevelser og det finnes ikke noe morsommere enn å fylle en slik hall med publikum og sport på det absolutt øverste nivået. Det skal være tøft for motstanderne å møte Elverum med den atmosfæren som blir i hallen, samtidig som det skal være en opplevelse også for motstanderne.

Hallen har nå 28 års historie med høydepunkter helt fra finalen i ishockey i OL i 1994, via internasjonal håndballmesterskap og til de siste års publikumsfester med både Hockey Classic og Elverums Champions League-kamper i håndball. Det viser at hallen fortsatt holder stand som en topp internasjonal arena og at publikummet ønsker å komme hit til Lillehammer og Innlandet.

For oss i Lillehammer Olympiapark AS er denne dagen ekstra spesiell. Vi hadde det siste store
internasjonal arrangementet i Norge før covid-19 stengte samfunnet, Raw Air i hopp i
Lysgårdsbakkene 10. mars 2020. Nå har vi det første store arrangementet igjen etter at samfunnet åpner opp. Vi krysser fingrene for at det blir flere store arrangementer fremover og flere magiske opplevelser!

Kos dere på kamp og velkommen tilbake!

Per Olav Andersen
adm. dir., Lillehammer Olympiapark AS