Torsdag tar vi imot THW Kiel i Håkons Hall! – Elverum
Elverum Håndball - HC PPD Zagreb, Terningen Arena, Champions League

Torsdag tar vi imot THW Kiel i Håkons Hall!

Torsdag kommer selveste THW Kiel til Norge og Lillehammer for å kjempe om to poeng mot Elverum i årets Champions League. Elverum har før runden tatt imponerende 8 poeng, mens Kiel på sin side har 13 poeng og ligger på plassen foran hjemmelaget. Gruppen er delt opp i 2 der Kiel spiller om best mulig plassering i topp fire, mens Elverum på sin side kjemper om å klare sluttspillplass. Før runden lå Elverum 1 poeng foran Vardar, og to poeng foran Zagreb som akkurat ligger utenfor avansement.

Derfor er kampen i Håkons hall viktig. Tenk deg å ha spilt uten tilskuere så lenge, og plutselig kommer det rundt 10000 på kamp i Håkons Hall. Det er stort, og man kommer til å se spillere som bruker litt tid på å komme inn i det igjen. Det kan enten være Sagosen eller så kan det være Grøndahl som blir tatt av nerver når det står på som verst. Det blir uansett en sjukt spennende kamp som venter. Avkast er 18:45 på Lillehammer!

Her er noen av profilene som venter:

Tre profiler for Elverum

Endre Langaas.

Den sympatiske trønderen fikk sin mesterskapsdebut i Ungarn under EM i 2022. Linjespilleren er en lagspiller av rang, og går alltid foran i «krigen» for Elverum. Med sin gode innstilling til trening og kamp har Langaas tatt stegene opp til Europatoppen i sin posisjon.

Eric Johansson

Den svenske superstjerna har vært en åpenbaring i norsk håndball denne sesongen. Med sitt enorme skudd har han skutt flere av målvaktene i åres CL i senk. I forrige oppgjør mellom lagene dunket han i sju mål på laget som han tidligere har takket nei til. Johansson er også fersk europamester med Sverige.

Dominik Mathe.

Ungareren er inne i sin siste sesong i Elverum før turen går til selveste PSG. Før den tid skal den talentfulle høyrebacken hjelpe Elverum til avansement i Champions League. Skuddarmen til Mathe kommer til å bli en av de aller giftigste i verden om han fortsetter den fine utviklingen sin som han har hatt i Elverum.

Tre profiler Kiel

Niclas Landin.

Den danske supermålvakten er regnet som en av verdens aller beste håndballspillere. Han har vunnet det aller meste som kan vinnes på en håndballbane og er som regel alltid best når det gjelder som mest. Landin er en fryktet keeper som så sent som i januar var med på å vinne bronsemedalje med Danmark i EM.

Sander Sagosen

Norges aller beste håndballspiller kommer til Håkons hall med sitt Kiel. Trønderen var etter eget utsagn ikke helt på topp i EM i januar, men alle som har fulgt med litt på norsk håndball vet at Sagosen er helt der oppe når han er på sitt beste. Sagosen var med på å vinne Champions League med Kiel i sin første sesong i klubben og har også vunnet Bundesligaen med den tradisjonsrike tyske klubben.

Harald Reinkind

På høyrebacken har Kiel også en veldig spennende spiller. Bergenseren Harald Reinkind har virkelig tatt plassen i Kiel etter han kom fra Løwen. Også Reinkind er en viktig landslagsmann for Norge. Med sitt tunge skudd og sine gode finter er han en trussel for Elverum denne kvelden. Han var også med på å vinne Champions League med tyskerne for noen sesonger siden.

Vi går for to poeng! Håper vi ses på kamp. Avkast er 18:45 i Håkons hall på Lillehammer. HEIA ELVERUM!!