Pálsson klar for debut mot Bækkelaget! – Elverum

Pálsson klar for debut mot Bækkelaget!

Søndag tar Elverum imot Bækkelaget i Terningen Arena, bare noen dager etter folkefesten mot Kiel på Lillehammer. Her er det bare å komme seg i hallen for gutta trenger stor stemning i møte med et Bækkelaget som helt sikkert vil jakte muligeten for å bli det første laget til å slå Elverun denne sesongen!

Ikke bare det, Elverumstroppens nyeste tilskudd har enda til gode å bli løftet fram i vår egen hjemmearena når han debuterer for Elverum denne søndagen!

Aron Dagur Palsson ble klar for Elverum tidligere denne uken, og kom akkurat innenfor murene før overgangsvinduet stengte tidlig denne uka. Han er på lån ut sesongen!

Pálsson kommer inn som erstatter for Simen Holand Pettersen som er ute med skade i hofta i lengre tid. Han kommer rett fra Eskilstuna GUIF.

Islendingen har Stjernan på Island, og Alingsås i Sverige før han kom til Eskilstuna før denne sesongen. Han veier omlag 90kg og er 200cm på strømpelesten.

Pálsson er født i 1996 og er 25 år. Han har også dratt med seg litt europeisk erfaring fra Challange Cup og EHf European League med Alingsås. 25 mål har det blitt mot europeisk motstand for venstrebacken.

Han står med 11 mål i den svenske ligaen så langt og har 22 assist. Nå skal ha gå i par med Eric Johansson som denne uken ble bekreftet som Kiel-spiller neste sesong!

Vi tok en liten prat med Pálsson før hans debut i Terningen:

Først og fremst, velkommen til Elverum og Terningen Arena. Hva tenker du om din første kamp på søndag?

– Takk skal dere ha! Ja, første kmap i morgen, og det blir veldig spennende. Det er godt å få en kamp så raskt etter overgangen, for jeg tror det blir lettere å lære å kjenne nye lagkamerater ved å spille med dem!

Du går nå til Elverum midt i sesongen. Hva fikk deg til å gjøre dette valget?

– Ja, det skjedde veldig raskt etter at jeg hørte at Elverum var interessert i et lån. Jeg så det som en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Å spille Champions League og kjempe om alle titlene i Norge blir veldig spennende!

Du skal rett inn i et lag som kjemper om avansement i Champions League og titler i Norge. Hva kan du bidra med i troppen?

– Min rolle i laget an etterhvert som vi får spilt litt sammen. Jeg vil si jeg er en allround-spiller som kan hjelpe laget der det trengs. Jeg kan spille i alle tre bakspillerposisjoner og forsvar, og vil gjøre alt jeg kan for å hjelpe Elverum til å nå målene for sesongen!

La oss gi Pálsson en minneverdig debut i Terningen Arena og ønske våre nye islending velkommen til Elverum!

Vi går for seier!