Elverum parkerte Bækkelaget(!) – Elverum

Elverum parkerte Bækkelaget(!)

Elverum-Bækkelaget 37-17 (21-11)

I søndagens kamp var det en frisk start på kampen, med to lag som ønsket å kjøre et høyt tempo. BSK ledet 3-2 tidlig, men etter dette snudde Elverum til 6-3 da de hadde fire strake mål. Etter ca 10 minutter av omgangen så ledet hjemmelaget 8-5 etter at Kiel-klare Eric Johansson dunket inn en scoring fra distanse.

Lagene kjempet godt midtveis i omgangen, og begge lag scoret flittig i kampen. Hver gang BSK gjorde feil så ble de straffet hardt av Elverum, noe som gjorde at Elverum ledet 12-8 etter 19 minutter. Josip Vidovic var selve hjernen i spillet til Elverum denne omgangen, og kroaten hadde en meget god omgang for de svarte og hvite i Terningen Arena denne kvelden.

Hjemmelaget var foran med seks mål da det var igjen sju minutter av den første omgangen. Bare to minutter senere ledet Elverum 18-10. Selv om Jørgen Laug prøvde så godt han kunne med å ta to timeouter i 1.omgang, så økte hjemmelaget ledelsen sakte, men sikkert utover i omgangen. Til pause var stillingen 21-11 til Elverum i en veldig god omgang av de svarte og hvite, med Vidovic i spissen.

I starten av andre omgang var det keepershow av både Thorsten Fries og Mads Bjørnstad. Begge holdt buret rent de første fem minuttene av omgangen. Etter ca sju minutter var stillingen 24-13 til Elverum, og det var nysingeringen Aron Palsson som satte inn scoringen. Det var islendingens første scoring for Elverum etter overgangen fra det svenske laget GUIF.

Kristian Hubert Larsen satte inne 27-15 til Elverum etter et fint krysningsspill. Kampen var på mange måter avgjort, men begge lag fortsatte med godt tempo og det var en del lekre scoringer. Islendingen Orri Thorkelsson satte inn Elverums mål nummer 30 i søndagens kamp. Det var igjen 10 minutter. Nevnte Orri satte også inn 31-17 og 32-17 på to kontringer.

Både Hubert Larsen og Thorkelsson var meget flittige på scoringslisten denne kvelden. Larsen satte 10 scoringer, mens Thorkelsson satte 8 mål. Elverum var bedre enn BSK i stort sett alle faser av kampen, og hjemmelaget vant tilslutt 37-17, og tok dermed sin 20. strake seier i ligaen.