Elverum tar imot Bækkelaget i ettermiddag! – Elverum

Elverum tar imot Bækkelaget i ettermiddag!

Etter det sure poengtapet mopt THW Kiel på torsdag. Ja, du leste riktig. Det var surt å ikke ta poeng mot ett av verdens beste lag. Sånn har det faktisk blitt, og det er vi stolte av. Uansett, den kampen er historie, og nå venter en like tøff utfordring i Bækkelaget hjemme i Terningen. Det tar ofte litt tid til å lande etter en sånn utladning som det var på torsdag, men Elverum har ofte vært i denne situasjonen, så får håpe at de har kommet ned på jorden igjen.

I søndagens kamp spiller Elverum for sin tjuende strake seier. Noe som er ganske imponerende. Med en sånn statistikk så er de hvitkledde suverene serieledere. BSK på sin side ligger på en 8.plass og kjemper om sluttspillplassen. Laget har 17 poeng og ligger ett poeng over Fjellhammer. Det er derfor en viktig kamp for Oslolaget som trenes av det lovende trenertalentet, Jørgen Laug.

På laget har de Emil Sundal som de tidligere sesongene har blitt den soleklare topspcoreren i ligaen. Denne sesongen har den høyreiste bakspilleren slitt med en skulder og har ikke fått bidratt like mye som BSK ønsker. Han er allikevel toppscorer for BSK Trym Johnsen har tatt store steg denne sesongen, og bakspilleren fikk muligheten på rekruttlandslaget i vinter. Venstrebacken ha 100 mål i årets sesong.

Av andre spillere som man bør se litt opp for så er linjespiller Aksel Strupstad veldig god. Det samme er Peter Dahl Christensen som kom fra 1.divisjon før denne sesongen. Bakerst er Nikolai Wig og Mads Bjørnstad en god duo i norsk målestokk, og kantspillerne til BSK er som alltid veldig farlige på kontringer.

I Elverum er både Dominik Mathe og Simen Holand Pettersen langtidsskadd. Elverum har hentet inn Aron Palsson fra GUIF, og han får debuten sin i denne kampen. Laget har veldig god selvtillit og spiller til tider fantastisk håndball, så gjelder det å få det ut når det gjelder på søndag klokken 17:00.

Vi håper å se deg i hallen. HEIA ELVERUM!!