Søndag tar vi imot Nærbø! – Elverum

Søndag tar vi imot Nærbø!

På søndag kommer nærbø på besøk i Terningen Arena for å kjempe om nye poeng i Terningen Arena. Nærbø er et av lagene som Elverum har slitt mest med de siste sesongene. Børge Lunds gutter har tapt noen bortekamper mot laget som har Elverumsing Vegard Bakken Øien i målet. Men i egen hall har den regjerende seriemesteren hatt god kontroll.

På søndagens gjester er det Andreas Haugseng som er den største profilen i laget. 98-modellen har vært litt innom rekruttlandslaget, og han har signert en kontrakt fra neste sesong med Elverum. I et Nærbø som aldri slutter å imponere så er Haugseng den største profilen og den aller beste spilleren. Han er selve hjernen i laget. På laget er også Tord Haugseng en viktig spiller. En målmaskin som aldri slutter å skyte.

Lars Sigve Hamre har hatt en god sesong, noe kampen mot Arendal sist viste. Den tidligere Sandnes-spilleren var toneangivende i hele kampen som endte med en 10 måls seier til Nærbø, selv om Andreas Haugseng fikk rødt kort i 1.omgang. Den gode formen har gjort at de kjemper om medalje i kamp mot nettopp Arendal, men også mot Runar som ligger der oppe.

Nærbølaget er et veldig talentfullt lag med masse spillere født 1998, men i den siste tiden har 2004-modellen Torger Edland vist seg skikkelig frem. Til å være så ung er han oppsiktsvekkende god, og nå nyter han også tillit fra trener Heine Jensen. Den danske treneren er inne i sin siste sesong på Jæren, og tar turen til en av våre virkelige rivaler de siste sesongene. Arendal har signert Jensen, noe som er en meget god signering av Arendalittene.

På kantene har Nærbø Tord Lode og John Thue. Begge to er veldig gode i sine beste stunder, og Lode er veldig god på straffer. I mål har de nevnte Bakken Øien, som har signert for Fjellhammer fra neste sesong. Øien har tatt steg som målvakt den siste tiden, så her har grønntrøyene fra Lørenskog gjort en god signering.

Elverum har fortsatt noen ute med skade, men igjen kan man se nysigneringen Palsson i Terningen Arena. I tillegg er Kristian Hubert Larsen i kallas form, og han kommer til å få masse tillit i søndagens kamp. Elverum er favoritter, men de må være skjerpet om de skal ta sin 21. strake seier på søndag. Kampen har avkast 17:00, og tidligere på dagen er det mulig å se damelaget i toppkamp mot Utleira fra kl 14:00. Vi vet hvor du bør være denne søndagen. Ses vi i hallen? HEIA ELVERUM!!