Üdvözöljük erődünkben, Terningen arena – Elverum
Elverum Håndball - HC PPD Zagreb, Terningen Arena, Champions League

Üdvözöljük erődünkben, Terningen arena

Da er vi klare for siste hjemmekampen i gruppespillet, i årets utgave av EHF champions league. Den spilles i vår favorittarena, Terningen. HER har vi og skal vi, skape fantastiske minner. Minner for livet, som kan tas frem og nytes med jevne mellomrom. Gjør deg klar, for nok en stor kamp og opplevelse i vårt fort. Terningen arena.

Kveldens motstandere kommer fra Ungarn. Landet som har gitt oss gulasjsuppe, spennende oppgjør i formel 1 på Hungaroring. Landet som sørget for at Norge nok en gang ikke kom til et sluttspill i fotball, denne gangen EM i Frankrike 2016. Landet som byr på varme kilder og kaldt drikke. Og ikke minst, har gitt oss spillere som Tamàs Ivancsik og Dominik Mathè.

Fra dette håndballinteresserte landet kommer Pick Szeged. Laget fra den fantastisk flotte og
gjestfrie byen Szeged, lokalisert i den sør-østlige delen av Ungarn. Laget har skiftet navn flere ganger, alt etter hvem som er hovedsponsor. Denne utgaven har en pølsemaker som hovedsponsor, med samme navn som laget Pick Szeged. Laget har relativt nylig innviet ny arena, Pick Arena nokså treffende. En klar reiseanbefaling, er å besøke Szeged en gang de spiller mot Elverum. Måten man blir mottatt som bortesupporter i Szeged, er helt enestående. Kan anbefales på det sterkeste.

Nok reiseskildringer, rene Tripadviser her. Nå over til noe langt viktigere. Kveldens kamp og
behov for 2-poeng, for at drømmen om mellomrunden skal holdes noenlunde ved livet. Pick Szeged ligger pr. nå på en 4. plass, med 16 poeng. Kun 2 poeng bak gruppeleder Aalborg.

Så det er en viktig kamp for bortelaget også, med mulighet for å sikre seg topp to plassering. Gutta har igjen en kamp. Borte mot Vardar og poeng der vil nok bli meget vanskelig, om nesten umulig. SÅ, poengene må hentes i kveld. Og det med hjelp av DEG. Det kan være siste anledning på lenge, vi har til å heie frem gutta mot topp motstand. Nå er vi der, hvor det er «all in». Nå legger vi alt i potten og gir alt, alt for gutta.

Som nevnt til mange ganger tidligere denne Champions league sesongen, må vi huske på
hvem som er laget vårt. Elverum håndball. Selv om det på motsatt banehalvdel står gamle
bekjente og landsmenn, så er de i kveld motstandere. Motstandere i hvert fall 2*30. Og så kan vi heller før og etter kampen omgås som gode venner og eventuelt nye bekjente.

Både Blonz og ikke minst Tønnesen gjennom spill i Haslum, vet hva publikum i Terningen arena kan bety og utgjøre. Det beryktede TA-brølet, som gjør at motstanderen ikke har
veldig lyst til å løpe utpå. Og ditto for Elverumsspillerne som ikke kan komme fort nok utpå banen. NÅ skal vi vise hva det bor i oss. Det var litt antydning i Håkons hall, med piping og uling mot enkelte Kiel spillere. Det viser at vi kan, dersom vi må. Og det MÅ vi nå.

Gutta tok en knallsterk borteseier mot Pick Szeged i høst, med kun 7 fra Taiga’n på tribunen. I kveld er vi alle i Terningen arena en del av Taiga’n og tenk hva vi klarer!

SÅ da er vi:

#sammenforelverum