Ny storkamp i Terningen i kveld! – Elverum

Ny storkamp i Terningen i kveld!

Det er duket for nest siste kamp i årets gruppespill i Champions League når Elverum tar imot Pick Szeged i Terningen Arena på onsdag klokken 18:45. Håpet om avansement lever i beste velgående for håndballguttene fra Elverum, som har 8 poeng før denne uhyre viktige hjemmekampen. Selv om Elverum vant borteoppgjøret mot ungarerne 34-30, så er det Szeged som er favoritter i denne kampen.

Onsdagens bortelag har i årets sesong tatt 16 poeng, og de er nok veldig gira på å ta enda flere poeng i kampen om 1.plassen i gruppen. Før kampen ligger de på 4.plass, bare to poeng bak Aalborg som ligger helt øverst på tabellen. Det er derfor en heltent og revansjesugen gjeng som skal kjempe om to poeng i Elverums hule.

Pick Szeged har en rekke landslagsprofiler, gjerne også flere på samme plasser, men her har vi tatt frem tre av spillerne:

Pick Szeged.

Dean Bombac.

Hvis du vil ha håndballgodis for øynene dine så tar du en titt på den slovenske midtspilleren, Dean Bombac. Her får du en utrolig pakke med tekniske finesser og en spilleforståelse som veldig få andre i verden har. Tidligere var han også en giftig målscorer, men i de senere årene har bakspilleren blitt mer og mer en playmaker. Bombac er verdt inngangsbilletten alene.

Alexander Blonz.

Den tidligere Elverumspilleren tok turen til ungarske Pick Szeged før denne sesongen. Sesongen har gått litt opp og ned for kanttalentet, men alle vet hva han virkelig kan etter å ha sett han både på landslag og i Elverum. Blonz er han kjapp kontringsspiller som har en X-faktor i spillet sitt. Han har god teknikk og er en målscorer. Elverum må passe ekstra godt på han denne kvelden.

Kent Robin Tønnesen.

Den norske høyrebacken har hatt mange tøffe oppgjør mot Elverum da han spilte for Haslum. Etter han dro ut av landet har han både spilt i Tyskland, Sverige og nå i Ungarn. Fjellhammergutten var først i Veszprem før han gikk til erkerivalen Szeged, en overgang ikke veldig mange har gjort før han. I årets sesong har det gått litt opp og ned, og han står med 22 scoringer så langt.

For Elverum bør man ta en ekstra titt på disse:

 Thomas Solstad.

Landslagsspilleren Thomas Solstad er inne i sin siste sesong i Elverum, men før den til vil ha gjøre alt hva han kan for at Elverum skal klare å kvalifisere seg til neste runde i årets Champions League. Den tidligere Halden-spilleren er kaptein på årets lag og har opparbeidet seg masse erfaring etter noen gode år i Champions League. En viktig spiller for hjemmelaget.

Eric Johansson.

Når det snakkes om årets spillerstall i Elverum så er kanskje Eric Johansson en av de man vil trekke frem. Den svenske bakspilleren har tatt enorme steg i løpet av sesongen, og de siste to kampene mot Aalborg og Kiel har vært meget bra. I årets sesong har han rukket å bli Europamester, men også nettet 53 ganger for Elverum i årets Champions League. Neste år venter storklubben THW Kiel for svensken.

Sindre Heldal.

Kantspilleren tok turen fra Nærbø før denne sesongen, og hvilken suksess det har vært for både spiller klubb. Allerede fra første kamp i Champions League så har den lynraske kantspilleren vist at han holder et meget høyt nivå. I forrige kamp mot danske Aalborg satte han hele 8 baller i nettet. Med 51 mål totalt er det nok mange som har fått øynene opp for den sympatiske bergenseren.

Kampen har avkast 18:45. Vi ses i hallen! HEIA ELVERUM!!