I kveld avgjøres gruppespillet i CL! – Elverum

I kveld avgjøres gruppespillet i CL!

Onsdag spiller Elverum siste kamp i gruppespillet i årets Champions League. Med seier vil Børge Lunds gutter ta 6.plassen i gruppen, og med uavgjort eller tap er de avhengige av at Aalborg enten slår eller spiller uavgjort mot Zagreb. Elverum skal opp mot Makedonske Vardar i den siste kampen i gruppespillet. Da lagene møttes i Terningen Arena ble stillingen 27-27 i en kamp som svingte veldig.

Det var den første kampen i denne sesongens Champions League, og for Elverum var både Sindre Heldal og Dominik Mathe mestscorende med seks mål hver. Mathe er som kjent ute med skade i dette oppgjøret. For Vardar linjespiller Jeremy Toto toppscorer. Franskmannen satte 6 mål for laget som kommer fra hovedstaden Skopje.

I Vardar har det vært en rekke utskiftninger i løpet av sesongen. Men en spiller Elverum må stoppe på onsdag er kantspilleren Timur Dibrov. 38-åringen har vært en årrekke med på sirkuset, og han har satt hele 61 mål i årets sesong. De franske brødrene Nyokas er også spillere som Elverum må demme opp for. Oliver og Kevynn spiller på hver sin sideback og begge to er meget gode og rutinerte håndballspillere.

I tillegg til dette er Stojanche Stoilov og Borko Ristovksi to makedonske spillere som har masse erfaring på nivået. Stoilov var tidligere regnet med som en av de beste offensive linjespillerne i verden. Filip Taleski er også en spennende spiller som har nettet mange mål mot Elverum tidligere. Det er altså en rekke gode spillere på morgensdagens motstander.

Kampen har avkast 20:45 og den sendes på viasat sine kanaler. Elverum drømmer om å komme videre, men da bør man helst ta poeng mot et Vardar som faktisk ikke har noe å spille om. Elverum har noen spillere ute, men med en god bredde i stallen så håper man at dette ikke merkes veldig godt. Vi håper du heier på oss på onsdag. Vi skal i allefall gi jernet i 60 minutter. HEIA ELVERUM!!