G16 leverer i Bring-serien! – Elverum

G16 leverer i Bring-serien!

Elverum Håndballs G16 kvalifiserte seg i høst til Bring-seriespill. 

I kvalik-runden som ble spilt i Bodø 5.september leverte gutta følgende resultater

Elverum – Bodø 30-23

Elverum – Fold HK 29-26

Halvannen måned senere reiste gutta på ny tur nordover. Denne gangen til Alta. Her møtte vi i tillegg til Alta, -Kjelsås. 

Kampene i Alta ble vunnet henholdsvis 34-21 og 38-22. 

I slutten av januar gikk turen til Haugesund, nærmere bestemt Åkra på Karmøy. Her møtte vi først Haslum som ble slått 31-21, og så hjemmelaget Åkra som fikk unngjelde med 35-21. 

Forrige helg gledet gutta seg enormt til da vi fikk besøk i Terningen Arena av Strindheim og Jardar, som lå som nr 2 og 3 på tabellen. En fantastisk dugnadsinnsats fra foreldre, oppmøte fra Taigaen og store deler av Elverum Håndball Herrers elitelag, hjelp fra dugnadsgjengen, ca 500 betalende tilskuere og lokale sponsorer gjorde at rammen for arrangementet ble veldig flott.

Det var god stemning i hallen da Strindheim ble slått 31-15, og enda bedre i den tette kampen mot Jardar som Elverumsgutta dro i land med 25-20. 

I forbindelse med hjemmearrangementet og den forferdelige situasjonen i Ukraina, ønsket gutta å bidra til Redd Barnas arbeid. 

https://www.ostlendingen.no/handballaget-ville-stotte-lagkamerat-vi-foler-med-han/s/5-69-1271732

2. april skal vi opp mot Flint Tønsberg og Viking Stavanger HK på Jessheim. Og selv om avansement til Bring-sluttspill trolig allerede er sikret, -legges det ingenting i mellom. Forberedelsene er i gang, -så får vi se om seiersrekka kan fortsette. 

Det deles i Bring-serien ut «Grønt-kort»(Fair-play pris) etter hver kamp. Med unntak av en kamp har prisen i alle kamper tilfalt en av Elverum Håndballs G16 spillere. 

/Kristian Wessel Finstad