Søndag venter toppkamp i Terningen! – Elverum

Søndag venter toppkamp i Terningen!

Elverum tar imot runar på søndag klokken 18:30. Elverum skal forsøke å ta sin 23. strake seier i årets eliteserie, mens Runar på sin side skal forsøke å sikre seg medalje i årets sesong. Før runden ligger Sandefjordlaget likt med Kolstad, men laget som trenes av Leif Gautestad har en kamp tilgode. Rett bak Runar og Kolstad lusket både Arendal og Nærbø, derfor bør Runar ta poeng på søndag.

På laget til gjestene er det en rekke gode spillere. Først og fremst er Christoffer Rambo tilbake i barndomsklubben etter mange år som proff i Bundesliga. Skytteren har gjort seg bemerket med 134 mål i årets sesong, og er med det nummer fire på toppscorerlista. På motsatt side er Martin Lindell den store spilleren. Svensken som nylig signerte en treårskontrakt med Runar har tidligere spilt i Arendal. Lindell har 26 mål på sine 6 kamper, og er også en av de beste spillerne i ligaen.

Trym Bilov-Olsen er inne i sin siste sesong, og han er alltid bra mot Elverum. I tillegg har rutinerte Joachim Christensen vært god i målet til Runar. Målvakten skal videre til Nærbø etter sesongen. På linja har Sander Myklebust tatt store steg etter at han kom fra BSK før denne sesongen.

Det er altså veldig mange gode spillere på Runar. Tobias Rivesjø og Andre Tuzov er også spillere som dunker inn mål fra distanse. Også er Tobias Glemming og Mads Rekstad to kjappe kantspillere som setter ballen jevnt og trutt.

For Elverum så gjelder det å være på fra start. Dette er en av de vanskeligste kampene denne sesongen, og Runar har virkelig imponert denne sesongen. Fortsatt så er det noen skader, men det er mange spillere som har tatt steg den siste tiden, og laget bare blir bedre og bedre. Kampen har avkast 18:30, og det blir en jevn kamp med masse trøkk. Terningen Arena er stedet, vi ses på kamp! Heia Elverum!!