Endelig koker det igjen – Elverum

Endelig koker det igjen

Etter gårsdagens billettslipp til PSG-kampen er begrepet ENDELIG et understatement.

Å endelig få kjenne på følelsen av at vi kommer fylle opp Terningen Arena igjen er så fantastisk. Nå er jeg ikke i det heletatt usikker lenger, vi har fortsatt billetter igjen, men den 30.mars blir det stinn brakke og jeg tør nesten å love at vi slår publikumsrekorden som vi satt mot Barcelona i februar 2020.

Ikke noen tenkte vel den gangen at vi noen få uker senere skulle stenge Norge i seks uker og at vi skulle holde avstand o nesten to år. Enda mindre så vi vel for oss at vi skulle gå med munnskydd, sprite hendene ti ganger om dagen og slutte å gi hverandre en varm klem. 

Onsdag 30.mars kommer vi sammen få oppleve den største kamp som Elverum Håndball så langt har spilt.

Paris Saint-Germain står på motsatt banehalvdel og der finner vi verdensstjerner og kanskje de to beste gjennom alle tider i Mikkel Hansen og The GOAT Nikola Karabatic!

Kampen som skal spilles ble nøye vurdert om den skulle spilles på Lillehammer eller Terningen Arena, valget falt etter hvert på vår egen by og hjemmehall.

Nå jobbes det på spreng for å skape tidenes feteste opplevelse hvor du og alle andre som har vært med og bygget 76 år av kultur – stolthet – samhold, skal få gåsehud og tårer i øyene.

Våre spillere har levert en sesong som så langt er helt vanvittig og når vi enkelte ganger blir for godt vant og glemmer å sette pris på laget sprestasjoner, er det bare å minne seg på en ting. I Eliteserien er vi den nest minste byen og tar du Champions League så er det 200.000 innbyggere mellom Elverum og neste by i størrelse.

Kultur er noe som kan være vanskelig å ta på, men når du møter våre fantastiske frivillige, om det er på elitekamper, yngrestrenere, noen med verv i våre ulike grupper eller supportere på gata. Ja da skjønner du virkelig hva kultur er, og hvilken kraft det gir.

Kulturen vår er noe vi ønsker skal vokse enda sterkere, vi skal være åpne, ærlige og vi skal begeistre.

Når vi gjør det får vi mange flere med oss som ønsker å være en del av familien. Jeg sa før siste kamp på Lillehammer at Innlandet fylke skulle vært drevet av Elverum Håndball, på et innlegg jeg holdt for butikksledene i Lillehammer Sentrum sa jeg at vi må unne hverandre mer suksess og glede oss med andre når de lykkes.

Ene gangen er vi på Lillehammer, neste gang på Tynset og en tredje gang i Kongsvinger. Dette mener jeg virkelig og det tror jeg vi gjøre at vi får til mer i vår del av vårt fine Norge.

Men som jeg nevner lenger opp i teksten, denne gangen velger vi Elverum, vi gjør det for å hylle vår egen by som gjennom 76 år har vært med på å bygge en kultur og kjærlighet rundt klubben sin som mange misunner oss.

Leser du fortsatt så vil jeg bare si, ikke la deg bli for godt vant, ikke bli likegyldig. Paris Saint-Germain med Karabatic og Hansen er ikke hverdag. Fortsett å vær med oss så skal vi lage 76 nye år av Stolthet – Kultur – Samhold.

#sammenforelverum

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball