Info om billetter til NM-finalen – Elverum

Info om billetter til NM-finalen

NM-finalen skulle egentlig vært spilt romjulen 2021. Dessverre gjorde pandemien dette umulig. Derfor ble NM-finalen mot ØIF Arendal flyttet til 14. mai 2022. Kampen spilles 16:45 i Jordal Amfi i Oslo. Her får du som er Elverumsupporter informasjon om billettsalget.

Den viktigste informasjonen nå er at man ikke trenger å stresse med å skaffe seg billetter til NM-finalen.

Medlemmer i Taiga’n
Som vanlig vil Taiga’ns medlemmer få stå samlet under NM-finalen. Det vil bli lagt opp til bestilling via supporterklubben. Informasjon om dette kommer så snart alt er planlagt ferdig.

Samarbeidspartnere
Som vanlig vil det bli gjort en felles bestilling fra partnerne via klubbens markedsavdeling.

Lag i Yngres avdeling
Det vil bli mulig å gjennomføre lagsbestillinger via nettsidene til Elverum Håndball. Informasjon om dette kommer så snart alt er planlagt ferdig.

Sesongkortholdere
De som har sesongkort på Elverum Håndballs hjemmekamper, har forkjøpsrett på tilgjengelige billetter. Det vil bli lagt ut et bestillingsskjema på hjemmesiden til klubben der sesongkortholdere kan bestille billetter til NM-finalen.

Andre supportere
Når klubben har fått inn bestillinger fra de ovennevnte gruppene, vil resterende billetter legges ut for åpent (fysisk) salg i Elverum. Den første muligheten for dette er lørdag 9. april klokken 14:30 i Terningen Arena.

Billetter på nett
For de som ønsker å sitte sammen med Elverumsupportere, men som ikke har mulighet til å kjøpe billettene fysisk i Elverum, så anbefaler vi å kjøpe billetter på felt 403, 404, 405 eller 406 på denne hjemmesiden.