Elverum jakter seier på Sørlandet – Elverum

Elverum jakter seier på Sørlandet

Etter en kort landslagspause skal Elverum ut i en knalltøff bortekamp mot de siste sesongers store rival, ØIF Arendal. Elverum er som kjent seriemester allerede før kampen, men de jakter fortsatt seier i en bortearena som er knalltøff. Klokken 16:00 smeller det, og Elverum kan øke forspranget ned til Arendal med hele 22 poeng om de vinner i Sør-Amfi. For Arendal er de nødt til å vinne om de skal ta tredjeplassen i serien. I skrivende stund ligger laget på en noe skuffende 6.plass med sine 26 poeng. Det er hele tre poeng opp til Kolstad og Runar som deler 3.plassen.

Arendal har svingt masse i prestasjonene under Andre Jørgensen sin ledelse. 12 seire og 9 tap er langt unna hva som kan forventes av Josip Vidovic`s gamle klubb. Kroaten kom til Elverum før denne sesongen, og har til gode å tape en kamp mot norsk motstand i den svarte og hvite drakten. Kampen er også en liten generalprøve før cupfinalen som skal spilles mellom lagene 14.mai, i Jordal Amfi.

I dagens Arendal-lag er det Olaf Hoffstad toppscorer med sine 100 mål. Venstrekanten er god i alle deler av spillet og er en av spillerne som blir viktig i fremtiden for Arendal. Spilleren med høyest målsnitt er Magnus Søndenå med 5.4 mål i snitt. Men den tidligere Haslumspilleren har stått over hele 8 kamper på grunn av skade. I tillegg er Mario Matic en veldig god angrepsspiller som vet hva som skal til i de store kampene.

Bakover på banen har Fredrik Børm vært god, i tillegg har målvaktene Jurisic og Eres leverte OK prestasjoner, men begge har et veldig høyt toppnivå som kan gjøre livet surt for Børge Lunds gutter. Det er derfor et et godt sammensatt lag som Elverum møter lørdag ettermiddag. For Elverum er det intet nytt å melde. Holand Pettersen og Mathe er ute med skade, men Elverum har vist at de klarer seg greit uten de to landslagsspillerne. Elverum går all in for to poeng, og det er jakten på poengrekord som henger høyt for de hvitkledde. HEIA ELVERUM!!