EH B2B Møtecup: 1010 møter på én dag!! – Elverum

EH B2B Møtecup: 1010 møter på én dag!!

Fredag avholdt Elverum Håndball endelig møtecup igjen, og det ble en fantastisk dag i samarbeid med våre fantastiske partnere!

Elverum Håndballs B2B nettverk har vokst seg større og større for hver sesong og har et bredt nedslagsfelt både hva gjelder type partnere og hvor de kommer fra!

Fredagens møtecup ble en stor suksess, og hele 85 bedrifter deltok, selvfølgelig midt på banen der Elverumsgutta til vanlig herjer med sine motstandere!

B2B nettverket har på 10 år vokst fra 63 partnere til fantastiske 142 bedrifter! Sammen knytter de sterkere bånd gjennom våre nettverkssamlinger og aktiviteter, ikke bare til klubben men også til hverandre.

Møtecupen er en klart eksempel på at våre partnere får noe tilbake for å være med på å bygge klubben også utenfor banen! Fredag ble det i alt avholdt hele 1010 møter på noen timer i Terningen Arena!

På møtecupen deltok 85 bedrifter fra hele landet, fra Kristiansand i sør, Oslo, hele Innlandet.. Kongsvinger, Flisa, Trysil, Hamar, Lillehammer, Ringsaker!

De siste årene har også for B2B-nettverket vært preget av pandemien, men kontakten er opprettholdt gjennom Teams og mindre samlinger når situasjone har tillatt det. Pandemi til tross, nettverket fortsetter å vokse og vår målsettning er å bygge langsiktige businessrelasjoner!

Tusen takk til våre partnere som er med på å bygge klubben og ikke minst hverandre! Vi vet det ble landet gode avtaler mellom våre parterne på fredag og flere vil komme på tvers av bransjer!

Sammen skaper vi muligheter!

#sammenforelverum