Bienvenue dans Terningen Arena , notre fort – Elverum

Bienvenue dans Terningen Arena , notre fort

Supporterklubben har ordet!

Da ønsker vi nok en gang PSG velkommen til Norge. Og denne gangen til VÅR hjemmebane.

Tenk, selveste PSG i Terningen arena. Kan det bli større? Kan det bli bedre? Tror ikke det. Det
som vil toppe det, er jo selvsagt at gutta våre tar hjem en solid hjemmeseier og sikrer seg et
godt utgangspunkt for returmatchen i Paris neste uke. Bokstavelig talt, midt i løvens hule,
Stade Pierre de Coubertin, en fryktet arena. En arena hvor det leies inn fotballsupportere for
å skape trøkk og stemning, og hvor bortesupportere fratas det meste av sine effekter for å skape liv. Det skulle tatt seg ut. Elverum håndball leie in NLQS (Elverum fotball sin supporterklubb) for å skape trøkk i Terningen arena.

Nei, dette skal vi klare sjøl. Vi i Taigan supporterklubb med solid støtte fra resten av hallen. Jeg er sikker, 100% sikker, på at vi sitter på noe uforløst. Noe som snart bare må komme ut. Og det skal ut mot PSG, uten tvil. NÅ kan det være siste Champions league kamp i TA, sannsynligvis på mange måneder. Ingen grunn til å spare seg nå, tiden er overmoden for å levere Tidenes innsats som supportere. Jeg vet at vi kan. Jeg vet at vi vil, egentlig. Med andre ord, vi kan og vi vil, så la oss gjøre det da. La oss gjøre det #sammenforelverum. La det ikke være tvil, tvil om at vi mer enn gjerne tar enda en kamp til i det gjeveste selskapet.

Sammen med noen av de andre knallgode lagene i Europa. Om vi ikke vinner Final 4 i år, så la oss sammen gå inn for å vinne tribunekampen i TA. Og som nevnt tidligere, ALT er tillatt når det gjelder tribuneinnsatsen til støtte for laget i vårt hjerte. Og dere, denne gangen ser vi ferdig kampen og hyller innsatsen til gutta våre. Det er INGEN grunn til å gå 3 minutter tidligere ut av hallen. Det er dårlig gjort ovenfor laget, men ikke minst de som sitter og gjerne vil ha med seg kampen. Apropos det å sitte. Skal vi slenge inn ett moment til, på hvordan hjelpe og støtte gutta frem til seier i dag.

Hva om vi alle reiser ogg og klapper frem Hamar og Lunds utvalgte, men mot
slutten av omgangene. Det skaper et solid trøkk og stemning. Hele Terningen kledd i hvitt.

Noen vaiende med flagg, andre med taktfast klapping. «Klæppersene» er, som til andre
kamper, lagt ut for å brettes og brukes. Derfor, i kveld skal INGEN klæppers være ubenyttet
og vi bør alle være «litt» såre i håndflaten. For i kveld, da skal vi alle ha gitt ALT. Dog ikke
under innløpet til PSG, da holder det med en kort applaus. Altså, et klapp. Husk, de er
motstandere og må beseires, med ALLE midler.

La oss nok en gang vise håndballeuropa at vi er #sammenforelverum