Tidenes dekning av vår største kamp i historien! – Elverum

Tidenes dekning av vår største kamp i historien!

Onsdag braker det løs hjemme i Terningen Arena! Hit kommer ingen ringere enn selveste Paris Saint-Germain for å spille playoff i den første av to kamper!

Det blir den største kampen noensinne for Elverums håndballgutter og vi er klare for å fi deg alt før, under og etter storkampen!

Fra nå og hele vegen fram til kamp vil vi gi deg reportasjer, intervjuer, bildegallerier, alt om kampen, behind the scenes og mange andre godsaker i våre sosiale mederi: Facebook, Intagram, Tiktok, Twitter!

Vi har engasjert flere fotografer, utegående reporter som er på plass i Elverum hele onsdag og ikke minst mye ekstra dekning gjennom EHF’s kanaler der det både blir intervjuer, egne reportere og full fokus på Elverum – PSG som er plukket ut til å være Match of the week!

Det betyr ekstra av alt, og det skal vi love deg du får også inne i hallen når 60 minutter med to av europas beste lag på banen!

Media er selvfølgelig på plass for å dekke den magiske kvelden og alles øyne er rettet mot lille Elverum med det store hjertet!

Så hjelp oss å la det koke! Spre engasjementet i sosiale medier, send oss gjerne bilder av din oppladning, pynt byen til håndballfest og ikke minst kle deg i hvitt og kom å støtt gutta til seier i en smekk full Terningen!

Større blir det ikke!