Da vet vi at vi elsker vårt fagre ELVERUM! – Elverum

Da vet vi at vi elsker vårt fagre ELVERUM!

Så sto vi her da! I vårt eget fort Terningen Arena, klare for å spille noe så vilt som en 1/8-delsfinale i EHF Champions League!

Tygg litt på det!

Husker du på 1990/2000-tallet da vi sto som sild i tønne i en alt for liten Elverumshall? Men hvor magisk var det ikke? Når Elverum møtte lag som Drammen, Haslum og Runar sto alle som en i over 60 minutter i Elverumshallen, det var ikke mulig å slå seg ned!

Etter hvert som tiden gikk etter tusenårsskiftet tok Elverum en mer og mer sentral posisjon i norsk håndball, og i samme takt ble Elverumshallen «mindre og mindre». Ja, ikke fysisk såklart, men plassen på tribunen. Samtidig ble Taiga’n større og større!

Så fikk vi omsider en ny hjemmebane i 2011, når Terningen Arena sto klart. Vårt nye fort!

Siden har mangt et lag kommet fra fjern og nær for å forsøke lure med seg poeng hjem fra Elverum, mange har mislykkes!

Terningen Arena har blitt en velkjent og fryktet arena for både norske og europeiske lag. Siden Elverum tok plass i Terningen har klubben vunnet sluttspillet hvert eneste år. I EHF Champions League har selv de mest folkevante storlagene fått kjenne på trykket fra en full Terningen, deriblant kan nevnes den mye omtalte seieren over Montpellier som satte Elverum på CL-kartet for alvor. 

Nå har klubben tatt nye steg hver sesong, nye poengrekorder, nye bragder og nye historiske avansement. Fra kvalifisering til CL i 2015, gjennom gruppe C/D, så videre til gruppe A/B, før Elverum nå endelig har kvalifisert seg til Play-offen!

Der står vi i dag! Det er vel neppe grunn til å stoppe her! 

Et nytt tiår er i gang, la franskmennene komme, la oss fortsette reisen herfra til evigheten!

Da vet vi at vi elsker vårt fagre ELVERUM!