Søndag kommer Kristiansand på besøk! – Elverum

Søndag kommer Kristiansand på besøk!

På søndag klokken 17:00 er det duket for nest siste seriekamp denne sesongen. Det er nyopprykkede Kristiansand topphåndball som kommer på besøk i Terningen Arena. KRS har gjort en fin første sesong i eliteserien. Før søndagens oppgjør ligger gjestene på 7.plass og har en god mulighet for å nå sluttspillet i årets sesong.

Laget fra Sørlandet har et høyt toppnivå, men også et lavt bunnivå. Laget svinger en del, og er på sitt beste ett lag som kan skape trøbbel for de fleste. Elverum og KRS har spilt to kamper mot hverandre tidligere denne sesongen. I serien vant Elverum 37-21 i en kamp der Thorsten Fries stengte buret, og Kasper Lien ble toppscorer med 6 mål. I cupen ble differansen mellom lagene. Elverum vant denne kampen 41-19. Kristian Hubert Larsen ble Elverums beste spiller og var også toppscorer med sine 7 mål.

På grunn av disse to resultatene er det ganske tydelig at hjemmelaget er favoritter i kampen, men etter sterke prestasjoner ute i Europa er fallhøyden stor når man skal spille i hjemlig serie. Børge Lund og resten av apparatet rundt laget har jobbet hardt for å være klare for kampen, som også er barnas kamp. Elverum jakter 25 strake seire i serien, og dermed må KRS slås på søndag.

For gjestene er Eirik Køpp mestscorende med hele 121 mål på sine 24 kamper. Køpp som blant annet har spilt i Haslum, Arendal og vært proff i Tyskland skal spille i Fjellhammer fra og med neste sesong. På høyrebacken har Øyvind Frigstad banket inn baller. Den hardtskytende bakspilleren har også over 100 mål så langt i sesongen. Sebastian Hansen er tredjemann på lista, med 89 mål er også han en målfarlig spiller. Det som er verdt å merke seg er at alle tre er fra Kristiansand, og det er en sterk prestasjon av den lokale trioen.

I tillegg har de polske Michal Potoczny som er en fremragende playmaker, mens den tekniske nordlendingen og spilloppmakeren Håkon Pettersen figurerer med stor selvtillit ute på venstrekanten. I målet har de Matija Spikic og nederlandske Mark Van den Beucken. To gode målvakter som kan stenge målet på gode dager. Det er mange gode spillere på KRS, og de har god bredde.

For Elverum er det fortsatt litt skader som preger troppen, men gutta som er igjen de blør virkelig for drakta. Elverum kjemper på for sin 25 strake seier i eliteserien. VI håper å se deg på kamp. Kampen har avkast 17:00 på søndag! VI ses i arenaen. HEIA ELVERUM!!